Hem

Andaria

Ändra sidan Detaljer
Medlem 61068, nivå 8, ämne 610487, v3
Kallar sig Andaria
Hon är 39 år
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-09-27

är Medborgare i Paranormal.se

Hiba drottning av allt och alla.

Presentation

Hibabild
Foto av Hiba.

Hello

Älskar mina katter mest av allt!

Tycker inte det är nån mening å presentera mej, så jag tar bort allt som stod, ni dömmer ändå efter de ni tror å antar. Det gör vi alla.


Allpeoplearesuchstupidfools
Theydon’tknowHibahasgotherown rules

normal

Utanför-Kroppen-Upplevelse ?

Jag och Hellen sover på soffan i vardagsrummet... vi sover med benen mot varandra...
Sen när min dröm börjar så håller jag i en stålpinne (Hellens ben i verkligheten).
Jag stog längst upp i brandtrappan i ungdomsgården. Det var skitkallt... Jag höll i stången, jag typ kramade den...
För den satt inte fast med nått... Så började jag plötsligt att flyga uppåt. Jag var helt stel o kramade fortfarande stången..
Jag flög upp, upp och sen är jag i vardagsrummet och medans jag svävade på samma ställe så såg jag mej och Hellen ligga på soffan och sova.
Jag flög mot morsans rum för att jag ville gå ut genom fönstret... Men då drogs jag bakåt och blev slängd på väggarna...
Upp mot taket och åt sidan. Jag hade ingen kontroll... Det håller på skitlänge och sen blev jag slängd mot taket och i värsta farten rakt mot golvet
men då gick jag igenom golvet och kom tillbaks på direkten.
Sen är jag tillbaka i min kropp på soffan brevid Hellen... Då såg jag Musse (min katt) sova på soffbordet framför mej. Jag blinkade några gånger
och då märker jag att jag är vaken på riktigt. Jag var andfådd som att jag precis sprungit... och skrämd på nåt sätt... Ja väckte Hellen och vi gick
till rummet och sov. Dagen efter hade jag ett blåmärke mellan brösten... Jag blev chockad... och tog lite vatten och det gick att tvätta bort...
Vet inte vad det var.....slut

normal

Uku/dröm

Uku/dröm eller baRA Dröm ? 2004 21 juni kl:04-05

Det är natt och jag o Ivan går upp för terasstrappan,på väg till hans port.Vi börjar tjaffsa, sen äre fullt med folk där då tar han min hhan o går in i en annan port. vi skulle gå igenom källaren till hans port. Men källaren va ute,vi sprang förbi min balkong(jag bor en station ifrån,men de e ju en dröm) o sen vare fullt med cafen vid parkeringen o morsan o farsan satt på ett av borden, då säger jag till Ivan De får inte se mej,jag har inte varit hemma på flera år. sen släppte jag hans hand o sprang.

Sen går jag fram till en bil o tänder den..jag tänder något på bilen för att den ska sprängas. Då sprängs bilen ,o jag står brevid 2 poliser. En man o en kvinna o låtsas om inget.När bilen sprängs blir jag nervös, men då märker jag att jag är i en dröm o att jag kan röra mej(har nästan aldrig kontroll över min kropp i drömmar) så jag frågar polisen Nå,vilket land komemr ni ifrån? o då börjar manpolisen att skratta högt o kvinnan e så chokad att hennes mun e helt öppen...jag kollar ner o märker att jag håller på o flyger uppåt...Helt stående åker jag uppåt.Jag kan inte röra på mej,kan inte ens röra munnen . Polismannen kollar upp o pekar på mej o forsätter skratta ihjäl sig..nu hade han clown/joker kläder på sig.

så flyger jag så högt upp att alla försvinner...o jag fryser o då vaknar jag ..jag ligger på madrassen i mitt rum,men jag kan inte röra mej...jag ser jojjo (katt) gå förbi mej men ja kan inte röra mej..Jag kollar på min hand o den va äckligt missbildad. Alla fingrar satt fast o vissa va avkapade i mitten.O jag blev skiträdd..kunde fort. inte röra mej.inte heller öpnna munnen..Så jag ligger ner länge o tänker ,då fattar jag shit jag har fastnat i en dröm Då går min själ ut o jag ser min kropp ligga o sova med armen som ett L på ryggen ..Jag sov på magen alltså.

Jag flyger till morsans rum o försöker väcka henne,jag säegr hjälp mej jag har fastnat i en dröm Hon säger "och jag sover2 o somnar om o jag väcker henne igen o är förvånad över att hon kan se o höra mej.
Jag försöker berätta min dröm men hon avbryter hela tiden. Sen är jag tillbaka i min kropp.jag kan fortfarande inte röra mej..så jag bestämmer mej för att sova i drömmen. Och jag har täcket på huvudet o ser bara ut jättelite. då hör jag hund o katt bråk o jag vet att det är jojjo,jag kollar från den lilla öppningen från täcket o ser jojjos ben springa förbi då vaknar jag på riktigt o då e kl. 05.00 o jag är skiittrött o tror att jag fortfarande är förlamad..för de va som att jag fortfarande va i drömmen" Då känner jag att jag ligger med armen som ett L på ryggen. precis som i drömmen..o då märker ja att ja e vaken o kan röra på mej..Jag vart skiträd,vhokad andfådd o hjärtat bankade som att jag sprungit ett maratonlopp.

Kan de ha varit en uku blandat med en dröm?...För jag vaknade aldrig ..jag va redan vaken...det med bilen o allt va ju såklart en dröm ..men inte resten...

Juste o morsan va skitglad nästa dag hon hade drömt att hon tagit en kruka som vi har hemma o fixat med växter o så så att de blev snyggt..hon hade fått en ide som hon nu tänkte göra...

normal

Dröm 9 augusti 2005 ddd

Det händer en massa grejer innan ,ngt med alla släktingar..ett porträtt foto...o sen jag o morsan går ut från ett hus. sen sitter vi i vardagsrummet ,vår lägenhet fast ett mycket finare vardagsrum. Det va bara vi.

Sen hör jag ytterdörren öppnas , o jag hör en röst säga Jag är din dubbelgångare o kommer in i vardagsrummet..Det va jag ..snygg som fan ..fixad o allt..det riktigt sken om mej =)...Hon kom med Imen(tjejkompis) o de va som att jag hade väntat på henne. Morsan fattar ingenting hon forsätter kolla på tv. När min dubbelgångare kom in så lät hon håret va på ena halvan av ansiktet så att morsan inte skulle se henne..

Hon ställer sig framför mej o ler,. Jag börjar gråta o skaka o skriker stammande mame mame hon har mitt ansikte (på arabiska) o morsan bara aha hon trodde att jag sa tjejn har fint hår typ Håret va platttångat, fint sminkad ..jeansbyxer o en vit skjorta/tröja..o jag satt i pyamas med håret helt risigt i en tofs..osminkad o såg försörd ut...Jag forsätter stirra o va skiträdd men sen är hon helt borta...Sen efteråt säger imen Såg du att hon bara ville visa att hon va fixas o glad o du helt förstörd"...

Sen e vi hos ngn..skaled imen aimen o assad tror ja...de ska röka..Men jag sitter med ngra tjejer o pratar i ett annat rum..

Sen e jag tebax med morsan o då berättar jag allt om dubbelgångaren o precis när jag berättat färdigt hör jag imens röst Nej vad gör du ..
Morsan säger Nej nu räcker det Hon ringer sin bror o de bestämmer att skika mej till en psykolog i Malmö..o jag skriker o gråter i bakrunden.....
The End

Av alla drömmar jag haft så tar den här priset på att vara skrämmande o äcklig....har kollat upp....

Dubbelgångare: Ibland kan man se sin egen dubbelgångare i en dröm. Det har alltid setts som olycksbådande att se sej själv i drömmen, det handlar om en kommentar från det omedvetna om hur du ser på dig själv..Är du en skugga av ditt gammla jag? Var du lyckligare, friskare o mer framgångsrik förr? Om du känner det så bör du ta kontakt med en god vän och prata, eller söka profesionell hjälp .
Tänk mer på din situaion. ... jasså ..säger du de

normal

Dröm 26 augusti 2005

Jag är på ngn fest o en tjej komemr fram till mej, det va en kompis flickvän lr ngt.
Jag tar fram handen o ska presentera mej o sägerser du vad trevlig jag är. o då ler hon bara o när hon tar i min hand så blir jag förlamad.Sakta men säkert..
Hon drar upp mej o tar mej till ett rum ,då va vi i min säng. Jag ligger ner,kan inte röra mej o hon börjar hålla på med mitt hår. Då försöker jag prata men svammla mest vad ska vi göra jag fick säga de 2 ggr för att hon skulle förstå..Jag slumrade fram orden.
Då svarade hon Du e fin nu, nu kan du gå över till Andra sidan Så puttar/drar på mej ,så att mitt huvud hamnar under sängen men kroppen är kvar på sängen...o jag visste hela tiden att det va en dröm..men blev skiträdd ändå.
Kändes som att hon skulle skika mej in i döden..så jag började försöka skaka på huvudet ..o till slut lyckas jag skaka snabbt o då va jag vaken o låg på sängen i mitt rum...

Det hon gjorde med mitt hår va att hon linda in plast o brände det på håret..avundsjuka idiot

normal

Dröm 8 septermber 2005

Jag är på ngn kurdisk fest lr ngt.
Och det är en massa män som dansar o jag ska härma de ..så jag blundar o börjar dansa,jag öppnar ögonen o då är jag i en stor svart sal, och jag står på en avlång scen ,o det är en lampa riktiad mot scenen ,resten är mörkt. Och det är helt mörkt där,jag är enda människan. Jag blundar o forsätter dansa och känner hur hela kroppen skakar ,o rör på sig ,de e som att jag inte har ngn kontroll alls.
Sen känner jag att jag börjar börjar flyga uppåt o då vågar jag inte öppna ögonen, till slut öppnar jag o då e jag uppe i luften, helt plötsligt e jag i min säng... o då vare som att jag precis vaknade..Jag öppnar ögonen o ser farsan i stora svarta spegeln (finns i mitt rum) de e mörkt i rummet, allt som vanligt då känner jag att jag är förlamad .
Jag försöker skrika o röra på mej men inget går..då försvinner farsan..o jag forsätter skrika o försöka röra mej..men de komemr ba mm mmm knappt de.. Sen lyckas jag röra på mej o då e jag vaken...

Den här drömmen e som alla andra flygande/förlamande drömmar ,skrämmande o när jag vaknar så e jag skittrött som att jag precis sprungit ....o kallt är de oxå i drömmarna..

normal

Dröm 2002/2003

Sitter på min säng med Hulya o Gabbi, vi kollar i en tidning ,då säger jag åh hulya vi borde fixa en egen tidning och så tar jag och vänder på tidningen och på baksidan fanns de ett litet runt vitt klistermärke. Så säger jag tidningen ska heta shuu o skriver de i klistermärket, sen blundar jag o skriver boken gjord av hiba o hulya beluctas o öppnar ögonen då säger jag åh jag skrev med stängda ögon o så blundar jag igen o DÅ när jag öppnar ögonen igen så ligger jag naken,helt ensam på marken i en källare. Det va mellanblåa väggar, o på kanterna längst ner på väggen var det sand/cement och en massa verktyg. Och jag hör någon komma bakom mej. Jag hör stegen. Och jag vet att han ska våldta mej o då märker jag att jag är helt förlamad. Och precis när han e bakom mej (jag kudne itne vända mej om men hörde o "kände stegen) jaa preciis när han e bakom så vaknade jag !!

VILKEN TUR

normal

Dröm 5 september 2005

Jag var i ett stort fält/åker/koloni. Jag hade precis blivit våldtagen. Jag var helt förstörd, Hellen gav mej kläder och jag bytte om. Sen var jag i ngn musikstudio och det var några killar där. En av de försökte hjälpa mej ,han pratade o tröstade...jag va psykiskt förstörd.


--slut--

*Drömmen va riktigt verklig..Den började direkt efter våldtäkten..jag var aldrig med om våltäkten utan de va direkt efter..Det kändes verkligen som att jag va död...fast död hade nog vart bättre...

normal

Dröm 19 nov 2005 Parachattet haha =)

Jag är inne i chattet,torget. Först pratar jag med Jonas och vi babblar lite om ngt ,sen säger han- Men visst är jag snyggast? och jag svarar -Du är snygg iaf.. Sen gör vi massa konstiga smilegubbar.
Sen är jag på en stor äng o chattar. Sen gör Jonas mej till OP för ngn kanal de var ngt med mode tror jag. O en till tjej fanns där. Sen är jag inne i en #kanal där man kunde se sin framtid, o jag skulle kolla min och s framtid men de kom inte fram ngt,och jag blev typ chockad o ledsen. O då säger Invisible -Kan du skynda ,jag vill oxå se min framtid O jag ba - ja jag har inte skrivit ngt,jag vill inte göra de.

Sen klickar jag på en #kanal,o när jag precis dubbelklickar så kommer jag in i ett hus. Jag såg det som en film,var själv inte där.(Uppifrån såg jag de,alltså som att jag befann mig på taket) Men jag ser vad som händer. det är ett stort o gammaldags hus. Jag ser massa stängda rum o en lång korridor. En gammaldags städerska går runt med en dammvippa. Damvippan va vääldigt gammaldags,(ska försöka förklara den ..typ gammalrosa färg..med guld handtag av metall o brun läder typ precis mellan handtaget o vippan)
Jag ser henne gå i korridoren mot mej .Sen ser jag in i ett rum,precis när hon gick förbi den så typ klev jag in i rummet.
Inne i rummet,(de va rätt stort med en liten korridor) Det var en kille va helt hysterisk/påverkad. Han går fram o tillbaka o går fram till tv:n som är på och i tv:n pratar några killar direkt till honom o de gör ngt med ngn tjej han känner.Först pratar killarna o sen visas tjejen krocka med sin bil o de skrattar. O killen i rummet skriker och gråter o springer mot dörren. Men precis vid dörren så ramlar/svimmar han o ligger på mage o så kommer det blod rinnande ut mot golvet. Han blöder alltså,men ligger avsvimmad. Då ser jag utanför rummet igen o ser städerskan. O jag har en slags panik men har ingen talan för jag är inte där.Jag ser städerskan inte uppifrån nu utan som i vanlig film,o hon kollar mot mej,kameran o börjar gå mot den o kommer skitnära med ansiktet o säger -Jag vet ingenting,jag bara går runt här och mopsar
-slut-

Ja hon sa mopsar ..hon mena typ vippa lr vad de heter.

normal

8 dec 2005 halva-vägen-till-medveten-uku ?

Okej ..jag ligger på soffan och ska sova..o helt plösligt hör jag ett skiithögt ljud rakt in i öronen ,som flygplansljud..asså skithögt surrande lr fan de heter..sen vart jag helt förlamad..jag förstog att jag hamnat i en sömnparalys fast jag inte hunnit somna..så jag ligger där på soffan o försöker kämpa mej tilbaks..jag lyckades röra mej genom att försöka vicka på tårna ..o de gick ..jag kom tillbaks i 2 sek. innan de blev likadant igen..o då tänkte jag att jag kunde försöka ta mej ur kroppen .o de försökte jag ..verkligen lyfta ut själen med hela min kraft ..o lyckades bara se huvet o lite av axlarna lyfta sig över mitt huvud,,,jaaa fan de va helt sjukt chokerande när jag såg de ..de va jag men gråblåvittdimmigt,..men längre än så gick de itne ..de lyftes men lika snabbt igen las de tillbaka o jag va förlamad..o 3 ggr till kanakse va jag förlamad..sömnparalys då eller ? jag vette fan va de va ..men hade ingen större panik o det är ett stort framsteg för mej.sen att jag försökte med en uku o lyckades halvt är jag glad över..o väldigt chokad över o se mej själv gå ut ahh okej men de där ljudet jaa va va de för ngt ?..de va där hela tiden..så fort jag va förlamad..sen till slut efter sista förlamningen så vände jag på mej i soffan så jag låg annorlunda..o då hade jag en obehaglig känsla ,som att ngn stog o iakktog mej ..jag kollar in i mina föräldrars rum ..som låg rakt framför soffan där ja låg..o då ser jag ngt svart skugga ..som typ gömma sej lr försvinna ..vid förnstret ..o de aghgh jaa iaf. okej bye

normal

INGEN dröm ...

Jag va ensam i syrrans lägenhet o hade precis vaknat kl. va 2 på natten... o så satt jag o lyssnade på meditations musik o alla lamper va släckta o några ljus tända.. satt o kolla på när de snöade.. o sen helt plötsligt... --->

Jag satt på knä ,o hon va helt vit ,som om stearin smält på henne . Men lite genomskinlig va hon. O hon stog upp o la händerna på mina kinder o jag satt på knä i köket framför henne..oså sa hon ”Allt ordnar sig” o helt plötsligt grät ja o skakade
o hon hade fyllt mej me energy...o jag kom tillbaks till ”verklgiheten” o kom på mej själv me o sitta o berätta om händelsen för mej själv.. det va som ngt som precis hade hänt o jag kom ihåg de.. tydligt som fan ..framför bordet där jag satt i köket. Vet ej exakt hur lång tid de tog..eller när de hände men jag måste ha kollat en lång stund på när de snöa..för jag vakna 2 o efetr gumman kom till mej så va kl. 5 när jag kolla på klockan. Jag prata med en om de,.o han sa att de kommit till honom oxå ..att de va väsen från ett högre plan.. o att de sen kan komma i grupp istället för en ... o jaa de va underbart..helt ny livskraft fick jag..men ah höll väl inte mer än några dagar ..men ändå =)

efter några dagar märkte jag att han va borta..men hmmm nu e jag inte säker, ngn månad senare..=/

normal

Dröm 19 jan.

Dröm ! 19 jan

19jan

Bråkar med zina om min turkosa klänning o ja slår henne eller ngt så hon ska släppa den o hennes nagel ramlar av o blod sprutar på klänningen, jag börjar gråta o tar min klänning o tvättar den i handfatet o hör morsan o zina "hon e sjuk i huvet, snacka om att man bryr sej om sin klänning” ..och när jag tvättar den så hittar jag zinas nagel.
Sen sitter ja i ivans rum o zina e oxå där..så kollar ja ut från fönstret ..så ser jag en man stå där me en låång taggig kniv mot en liten pojkes hals, ja ska ner för o hjälpa honom men plötsligt visas bara mannens ”grejer” han har skrivit ut alla bilder på mej från nätet o gjort massa plancher o allt, o han hade en sida på helgon ,med min bild på profilbilden mm. o ja blir skiträdd för ja tänkte de va en besatt galning ja springer därifrån o pojken försvann då .. ja springer in i en kinesisk restaurang o gråter o e skiträdd men kineserna fattar inget o vill köra ut mej men ja går in ändå ..o samtidigt ser jag mannen stå kvar utanför min port o han väntar på mej o folk har samlats runt o de e poliser o allt, sen plötsligt sitter ja framför datorn o läser en logg som 2 killar skickat till mej, de sitter o snackar skit om mej i loggen..sen kommer ”nationalstyrkan typ” till restaurangen o ja e den enda kvar i restaurangen kinesfamiljen va helt försvunnen ...o när ”nationalstrykan kommer så ser jag att det är de 2 killarna som pratade skit om mej i loggen ,då sa jag ”visst är ni nybörjare ni är ju inte alls nationalstyrkan” o då skrattar de o den ena bara ”oh nää har du läst loggen ja ba aa” han ba förlåt..iaf .. sen ere 2 små bilar med öppen tak , typ som en öken bil..de händer ngt o ja o ena killen komemr inte ut ..så den andra killen kommer tillbaks med andra bilen o krossar hela restaurang fönstret o kör in ..o jag sätter mej o har då en svart luva som ja dragit åt sååå hårt för o inte synas o de e fullt me folk o allt o vi kör i mitten av en lång väg ,som en parad ..folk på sidorna o ja e såå rädd o gråter ihjäl mej .. sen kör vi förbi mannen med knivnen oxå o de e över..o samma dag på kvällen komemr jag ”hem” jag hade en egen lägenhet o stod utanför o vågade itne öppna dörren för ja va skiiträdd sen vakna jag ... ngt fattas...

normal

Dröm 14 feb 23:46

Jag går upp för trappan i Hornstull tror jag, Kurt Cobain=) står vid dörrarna, jag va påväg till paramötet. Han va inte så känd,men lika mycket älskade jag honom. Sen går jag ut igen, paramötet va klart..o jag säger till piper vill du träffa kurt vi går . Det va flera stycken som satt breve honom ,han satt på en röd motorcykel o folk stog runtomkring honom ,o de fotade, ngn stog o fotade som en gruppbild. Pippsan har kameran ,hon ska fota mej och honom. Jag går fram mitt i allt o sätter mej i hans knä..o han säger wow vem e den här trevliga tjejen till en av killarna, tror de va resten e i bandet, jag ger honom en fet puss på kinden o han ler.vi ler mot varann hela tiden o pussas =D sen går han upp o vi håller varann i handen. Vi går iväg från folket ,då vare en jättestor bred gata..si står där o kramas o pussas o piper fotar ossmen 2 småtjejer står bakom oss o gör grimaser , så jag vänder mej om o jagar bort de, jag stampade mest på samma plats o de sprang..sen tar pippsan en närbild på oss när vi pussas på munnen , sen ger kurt mej en massa papper..på en av de stog de Vårbetg på ett brunt kuvert stog de knark o massa vita kuvert. o en bibel liknande bok liten ,har jag med honom , jag tittar i den de va massa bilder på honom o texter om honom..sen e jag med en tjej de va nog piper..de här va påvägen tillbaka, fortfarande gående på den stora breda gatan, de e skog på sidorna..Pippsans pojkvän lr nåt är med oss o jag tittar tillbaka på vägen hela tiden , kurt=) befann ju sej där. iaf. o piper får typ svårt o andas ,anfall lr nåt o jag gör inte ett skiit,haha ja bara står där o tittar på vägen o tänker på kurt. hennes pojkvän tar upp en tablettask o ger henne . Sen ligger jag i min säng o håller i alla papper han gav mej ,typ kramar de. o ska sova , lina o allan e oxå där..sen resten av drömmen e bara trams.. min älskling kurt hälsar på mej igen

normal

Dröm 23 april 2006
Jag ligger i min säng o e vänd mot väggen (på riktigt oxå,vet itne om drömmen börjat då) o då känner jag att en ande är på väg,eller redan där.
o öppnar ögonen direkt igen o blir skiträdd ,men säger till mej själv att nej de kan inte skada en ,inte så du får ont iaf. men samtidigt så vet jag att jag sa så för o säga de bästa till mej själv i den situationen .
Sen ligger jag på sängen och anden är där, o helt plötsligt så borrar jag in naglarna vid knäna o river mej själv uppåt, de blir som 5 blodstreck på varje lår. o så somnar jag efter de. o så ser jag Lina komma in på morgonen o jag ligger på sängen och ser allt uppifrån. Hon kommer in och går fram till mej på sängen o känner på min handled efter pulsen. hon tar bort täcket o ser rivmärkena på mina lår o typ skriker eller nåt. sen går hon ut från rummet o är tillbaka efter 2 min med en läkare, o läkaren känner min puls o säger hon har ingen puls... o en tystnad, o just då öppnar jag ögonen o ställer mej upp helt lugn. Och läkaren blir helt förvånad o säger men du har ingen puls o jag är helt lugn och säger det har förekommit flera gånger genom tiderna att människor kan leva utan puls,det är okej med mej, lämna mej ifred nu Och sen är jag helt ensam i rummet, o sätter mej på golvet framför den stora svarta spegeln jag har, o tittar på rivmärkena på låren o tycker att det är skitsnyggt (Det var verkligen skitsnyggt) o då tänker jag att jag skulle vilja ha så på resten av benen oxå, o då tittar jag på benen,vaderna o så är det samma rivmärken där, 5 streck dragna på varje sida av benen. o så satt jag där o va nöjd o sen vaknade jag. =D

normal

Tidigare liv ?

2006 januari - Innan jag somnade så försökte jag bli hypnotiserad med hjälp av en hypnos inspelning av en man Reggresion hette den, men de funkade inte på mej. Men när jag somnade så kanske de funkade ?
Massa drömmar var det,o jag kommer inte ihåg allt.
Jag är långt tillbaka i tiden, en bonde och bor med min dotter som är runt 6 år.Vi bor i ett hus på en stor äng typ,fanns inga hus i närheten.
Det knackar på dörren och jag öppnar och blir knivhuggen vid sidan av magen. Jag faller ihop o blöder o skriker , men jag skrek inget till min dotter för att de inte skulle veta att hon fanns.Sen ser jag när de går in i ett rum,de var 5 män tror jag,min dotter sitter på sängen o hon var väldigt uppkäftig mot de. De satt där o tittade på tv med henne.. Efter de är jag några hundra år framåt i tiden..(efter den tiden då)

Jag är runt 23 år och är barnsköterska åt en familj. Jag är ute o går med en barnvagn, jag skulle träffa mamman till barnet jag sköter om..och jag går mot mammans bil typ, på en trottoar o då känner jag att någon går bakom mej. Han springer fram o knivhugger mej (vid magen IGEN.)Jag ramlar ner på direkten o ser mamman springa ut från bilen, skrikande.Jag ligger där ett tag o sen blir allt svart , men jag har inte ont. Sen känner jag att jag ligger på en rullsäng och hör en massa röster o ljud. Jag va i sjukhuset, hade precis kommit in så de körde sängen, jag öppnar ögonen o då är jag vaken o ligger hemma i min säng (?!)
..men jag rör inte på mej, jag blundar igen o då är jag tillbaka i sjukhuset, jag ser allt fast mina ögon e stängda o jag ligger på sjukhussängen. Jag ser en mörkhyad sköterska som håller på och förbereder för läkaren, hon har dragit upp min tröja så att magen syns ,o jag ligger där o blöder.Jag kunde inte prata ,så jag öppnar ögonen igen och då är jag vaken hemma på min säng ännu en gång..Och jag känner att någon står breve mej i sängen, o helt plötsligt tar någon sin hand o rättar till min haka så att ansiktet ska ligga rakt, medans jag är vaken i sängen!!! .. efter de vare inget mer,, men när jag somnade om så drömde jag en vanlig tramsdröm...

Har bland annat skapat

en text om Hjärnande
en text om Hjärnspöke
en text om Skorpionen