Hem

omen

Ändra sidan Detaljer
Medlem 5408, nivå 6, ämne 453335, v1
Kallar sig omen
Kön Man
Kontakt E-post
Uppdaterad 2003-10-18

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Min Teori!

Låt mig säga såhär...jag har ett stort intresse för saker som e oförklarliga...jag har dessutom upplevt saker som jag inte själv kan förklara!

Men det ovanliga med mig e att jag förstår andra mer än jag förstår mig själv....det räcker till exempel med att nån nämner en liten ledtråd så fattar jag direkt...men bara sånt som e paranormalt!

I andra fall så har jag upplevt en hel del paranormala saker, men det e d som e att ingen tror på en, men man kan ju inte ändra på deras tro eller hur?

Det finns även tillfällen då jag lyckats få en av mina nära att bli övertygad om att det även finns paranormala saker som sker....tex....jag bertättade om att en vän till mig hade legat och sovit...då själen slets sig loss från kroppen...han slet tag i sin flickväns kropp och sa med en underlig röst....Hjälp mig

Mitt liv består till nästan allra största del att få svar på sånt som jag får vad med om bla. det oförklarliga men då är det så att det har kommit hinder ivägen för mig om att andra i min omgivning vill ha en förklaring....vad jag menar är att jag kan bara se och höra rent av uppleva sånt jag inte kan förklara....det finns bara så att säga inom mig....jag kan inte skapa en slags förklarande kedja som ger svar på alla frågor jag har fått....utan alla som vill veta vad jag menar och har upplevt måste själva vara med om det eller försöka tänka sig i min situation....det är allt jag kan säga om hur jag upplever saker!!!