Hem

Olof Hasven

Ändra sidan Detaljer
Medlem 5123, nivå 6, ämne 524483, v1
Kallar sig olof
Han är 52 år och bor i VÅRGÅRDA
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2005-09-03

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #ljuschatten (op)

Presentation

Jag ger vägledning (rådgivning) inom andlig utveckling, healing, förmågor, meditation, ufon, drömmar mm . Jag håller kurser, se min sida för aktuell info

Nyckelord för mig är healing, helande av jorden, meditation, kärlek, skönhet, lycka, renhet, ekologisk vegansk mat, spiritualism, närhet. Jag tror på att man kan skapa ett annorlunda samhälle och vill gärna bo med andra med liknande idéer. mail :olofshine@yahoo.com

olofshine@yahoo.com
http://Andlig.se en
http://www.olof.dk

Detta är en plats för de som vill vara seriösa med andlighet och spiritualitet. En plats för de som vill få vägledning och de som vill ge. - Och för alla som vill skapa en ljus och kärleksfull värld.

Om www.andlig.se

Detta är en site och community som ägnar sig åt uppvaknandet av människan och jorden och vill hjälpa andra att finna sin egen syn på andlighet. En plats som handlar om andlig utveckling, andlighet och spiritualitet. En plats för de som vill respektera andras trosinriktningar och själv känna sig det..

Andlighet och andlig utveckling kan vara många saker tex personlig utveckling, kärlek, ljus, att finna sig själv, att tro på högre makter och godhet men också yttre saker som att skapa en bättre värld. Syftet med andlig.se är att vara en drivkraft i den andliga utvecklingen.

Som medlem kan du blogga, skriva i forum, skriva artiklar, skriva till andra medlemmar mm. En blogg är en egen sida som andra kan kommentera. Du kan använda den som gästbok, dagbok enkel hemsida mm. Medlemskap är gratis.

Välkommen

Webbsidor

Www.olof.dk