Instruktion
1 Selleri
50 g Valnötskärnor
4 4 Äpplen
75 g Créme fraiche
2 Äggulor
1 tsk Citronsaft
1 tsk Senap
3 msk Vispgrädde
Salt och Peppar
Skala äpplena och skär både dem och sellerin i skivor.
Hacka valnötterna grovt, och blanda dem med äpplena och sellerin i en stor skål.
Rör samman créme fraiche, äggulor, citronsaft, senap, salt och peppar till en dressing, och tillsätt den hårt vispade grädden.
Häll dressingen över salladen och servera genast.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.