Instruktion
1 Chokladkaka (bitter)
1 Mjölkchokladkaka
1 kopp mycket starkt Kaffe
250 g Grädde
1 nypa Kardemumma
500 g Jordgubbar
1 knippe Citronmeliss
Smält chokladen i kaffet under omrörning.
Vispa grädden hårt och häll i en skål.
Häll försiktigt ned chokladblandningen och rör samtidigt för att undvika klumpbildningar.
Tillsätt lite Kardemumma efter smak, och låt moussen stå kallt i 3 4 timmar.
Rensa jordgubbarna, tvätta dem och mosa med gaffel och tillsätt eventuellt socker.
Servera jordgubbskompotten tillsammans med moussen och dekorera med några Citronmelissblad.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.