Instruktion
300 g Maskrosblad
100 g Fläsk
1 Lök
2 skivor vitt Bröd, eller 1 fralla
2 Vitlöksklyftor
2 msk Örtättika
Skölj bladen noga, och skaka torra.
Skär fläsket, löken och brödet i tärningar, men bryn bara fläsket och löken i en stekpanna.
Skala och finhacka vitlöksklyftorna, och bryn tillsammans med brödet.
Lägg upp bladen på tallriken, häll på brödet, löken och fläsket, och tillsätt ättikan som en marinad ovanpå alltsammans.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.