Instruktion
2 3 Tomater
1 Lök
4 svarta Oliver
3 kvistar Basilika
1 msk Olivolja
1 Baguette
3 4 Olivolja
Salt och Peppar efter smak
Skala och kärna ur tomaterna och skär i tärningar.
Hacka löken, kärna ur oliverna och skär i småbitar.
Blanda alltihop med 1 msk olivolja, salt och peppar, och låt dra i 1 timme.
Skär baguetten i tjocka skivor, häll i resten av olivoljan i en stekpanna och bryn brödskivorna på båda sidorna.
Bred på blandningen på brödskivorna och servera.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.