Instruktion
15 gr Citronverbena
15 gr Gurkört
115 gr Socker
1 tunt skivad Apelsin
Strimlat Apelsinskal
Apelsinsaft från ½ Apelsin
Citronsaft från ½ Citron
1,1 L valfri Cider
3 dl nykokt Källvatten
Lägg örterna i en skål tillsammans med Sockret och häll på vattnet.
Låt dra i 10 min, sila av och kyl.
Lägg isbitar i en tillbringare, tillsätt Apelsinskivorna, skalet och saften, och fyll på med Cidern.
Rör om väl och servera genast.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.