Instruktion
55 g torkad Kamomill
2 Kryddnejlikor
3 gröna Kardemummakapslar
½ oskalat och skivat Äpple
1 Kanelstång
4 dl Källvatten
Lägg allt utom Äppelskivorna och Kanelen i en kastrull och koka upp.
Sänk värmen, rör om och låt sjuda i 5 minuter.
Ta av kastrullen och häll vätskan i en kall skål, och låt dra i 5 minuter.
Sila och häll upp i en tekanna, tillsätt Äppelskivorna och Kanelstången och njut av julsmaken.
Söta med Honung, Farrin eller Lönnsirap!
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.