Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


Lyriksidan.se Community, Webbplats
Gå till webbplatsen

http://www.lyriksidan.se

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 580234, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: ropre62
är Community och Webbplats
Behandlar Poesi
Representerar webbsidan http://www.lyriksidan.se

Lyriksidan är öppen för alla. Man kan lägga in egna dikter och bli medlem på sidan.

Alias: lyriksidan, lyriksidan.se och www.gren.nu/lyrik

Denna sida är en referens till http://www.lyriksidan.se. Paranormal.se står inte bakom webbplatsen.

Följ länken för att gå till webbplatsen:

http://www.lyriksidan.se

Se arkivet hos WayBack Machine för denna webbplats

normal

Lyriksidan är ett ideellt projekt som är skapat för att ge nya möjligheter till alla skriv- och läslystna människor ute i landet. Här finns en näst intill unik möjlighet att göra sina verk synliga för andra och kanske få en och annan kommentar på sitt verk med såväl positiv, som negativ kritik. Det finns även möjligheter att kommunicera mellan de medlemmar som finns genom ett meddelandesystem. För att kunna hålla sidan igång har vi nu också möjlighet att ta emot donationer, läs mer om det under Hjälp Lyriksidan.

Vi har funnits på nätet sedan 1997, då började vi med en liten sida där vi endast publicerade våra egna dikter, en helt statisk sida alltså med endast dikter. Allt eftersom kände vi att vi ville ge andra möjlighet att också lägga upp sina dikter på nätet, utan att behöva krångla med egen hemsida. Vi ville också skapa en samlingsplats där medlemmar skulle kunna kommunicera med varandra och lämna kommentarer på andras dikter, detta lyckades vi bra med. Nu gör vi nästa steg och lägger upp resultatet av en lång tids planering och programmering.

I vår nya Lyriksida nöjer vi oss inte med dikter, nu har vi även infört noveller och vitsar och allt ligger i skilda avdelningar vilket gör allting lätt överskådligt. Vi har även många nya funktioner som t.ex. att kunna slumpa fram ett verk vilket kan komma väl till pass när man inte har så mycket annat för sig. Nytt är också den avancerade funktion som tillåter hela Lyriksidan att följa dygnet, detta gör vi genom att på natten ändra färgtema till gråskala vilket naturligtvis sker helt automatiskt.

Välkommen till Lyriksidan!