Instruktion
4 5 Tomater
1 röd Paprika
1 gul Paprika
1 Peperoni (för den som vill ha det lite starkare)
1 lök
3 Vitlöksklyftor
1 Zucchini
4 msk Olivolja
Några svarta Oliver
Rosmarin, Salvia, Lavendel och Timjan
Salt och Peppar
Skala tomaterna, tvätta Peperonin och skär i småbitar, vitlöken och löken skärs i mindre bitar.
Rensa paprikan och skär i tärningar, skiva zucchinin.
Tvätta och örterna, hetta upp oljan och bryn lökarna.
Sänk värmen och lägg i grönsakerna, krydda, lägg på ett lock och låt det sjuda på svag värme i 30 minuter.
Efter 20 minuter häller Du ned örterna, och är det fortfarande för mycket vätska kan Du låta det sjuda utan lock de sista 10 minuterna.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.