Hem

Rickard Sundströms drömmar Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 951, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: varghund
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/sundstroem_r.html
är Dröm

Rickard Sundström läser texter i sina drömmar

Alias: drömhistorier från rickard sundström och rickard sundströms drömmar

normal

Det är nämligen så konstigt att jag ibland när jag sover (eller gör jag det?) LÄSER!!! Jag ser en text helt tydligt framför ögonen, oftast fullt förståeliga texter. Inatt hände det, men jag var dum nog att inte skriva upp det när jag vaknade, så jag minns bara the punchline. det var ett skämt om en kaffeburk och dess sexliv...och texten slutade med:

Men var ÄR kaffeburken?

Kaffeburken är helmantlad, så den har väl åkt hem för att få sig ett skjut.

Personligen tycker jag att det är väldigt komiskt, eftersom det jag läser ofta är så vettigt. Ni som kan nåt om vapen bör inse poängen i själva vitsen om burken.

En annan gång hände nåt som däremot inte var så jämrans kul. Jag sov och såg en text klarna framför mina ögon. Men det var skrivet på ett språk och symboler jag inte hade en chans att förstå, men det konstiga i det hela var att jag plötsligt blev fruktansvärt rädd och fick en våldsam panik. Tydligen utan anledning. det skumma med texterna är att jag egentligen vet att jag inte drömmer när jag läser dem, eftersom jag VET precis hur jag anstränger ögonen för att läsa, och när jag vaknar så är det kritallklart, inte det minsta diffust. Iallafall inte på ett tag, men om jag väntar för länge med att anteckna dem så tynar de bort.