Hem

Robert Franssons drömmar Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 936, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/fransson_r.html
är Dröm

3 av Robert Fransson under 1994

Alias: drömhistorier från robert fransson och robert franssons drömmar

normal

Datum : 94-04-14 04:46:00

Jag drömde nåt rätt lustig för några nätter sedan. Först så var min kusin här på besök och han skulle följa med mej till skolan en dag, men tyvärr så missade vi bussen, för jag lyckades aldrig få till en bra frisyr så jag stod och kammade mej hela tiden. Men då var det ju bara att ta nästa buss tänkte jag och började leta efter en busstidtabell. Den enda som vi hade hemma var från 1981 men den gällde fortfarande, fast jag kunde inte hitta rätt buss, det var väldigt konstig ordning på alla busstider, så jag gav tidtabellen till mamma så fick hon säga när bussen gick. Sen hände det lite saker som jag inte kommer ihåg så noga, men vi hamnade i alla fall i garaget, och då hade vi helt plötsligt hamnat i ett mindre krig, det var några som var beväpnade med en Uzi och en Electrolux dammsugare (!) som skjöt på alla bilarna på parkeringen, och jag och min kusin var livrädda och sökte skydd i garaget. Till slut gick vi ut till dom som skjöt för dom var snälla, och där träffade jag min pappas bror som visade att man kunde åka på dammsugaren, det var bara att ställa sej på så åkte man iväg, men tyvärr så blev man laddad med statisk elektricitet när man åkte på dammsugaren så man fick en stöt när man rörde vi något efteråt.


normal

Datum : 94-04-14 04:51:00

Ja, det händer ofta att jag drömmer om det jag tänker på innan jag somnar, men drömmen har aldrig blivit så som jag vill att den ska bli eller ens någorlunda verklighetstrogen.

Som till exempel för några veckor sen var jag väldigt fisksugen, och jag längtade efter att fiska hela dagen och tänkte på det innan jag somnade. Då drömde jag även om det på natten, men det var en ganska konstig dröm, jag satt i en kanot och fick en fisk som var så stark att jag flög ur kanoten och åkte vattenskidor (på fötterna) efter fisken, och det gick fruktansvärt fort och jag var tvungen att svänga undan för farliga stenar hela tiden.

Jag kom just på att jag faktiskt har drömt exakt det jag har velat en gång. Jag hade ägnat kvällen till att skriva en ganska spännande berättelse (äventyrstyp), och den drömde jag sen på natten EXAKT som jag hade skrivit den! Det var ganska kul att först skriva texten och sen få se filmen på natten

normal

Datum : 94-04-14 05:00:00

För ungefär ett halvår sen drömde jag en dröm där jag visste att det INTE var en dröm, jag stod i köket här hemma och sa högt för mej själv Det här är ingen dröm!. Det var en väldigt bra dröm och jag blev fruktansvärt besviken när jag vaknade och fick klart för mej att det var en dröm ändå.

Nu ska jag gå och lägga mej och försöka få lite kontroll över mina drömmar! Det kanske vore ide att skriva ner drömmarna precis när jag vaknar för att bättre komma ihåg dom, det är inget kul att glömma bort dom hela tiden.