Instruktion
115 gr färsk grovhackad Ingefära
100 gr Strösocker
2 msk torkade Brännässlor
2 tsk rivet Apelsinskal
1 Kanelstång
1 L Källvatten
Lägg Ingefäran och 2 ½ dl av vattnet i en mixer och kör tills det har blandats ordentligt.
Värm upp sockret i 2 ½ dl av vattnet i en kastrull, och lägg alla ingredienserna i en behållare med lock.
Rör om väl och låt stå på en sval plats i ett dygn.
Sila, ställ in i kylskåpet och låt stå i 1 timme, och servera med is.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.