Hem

47 Tal

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 622463, v2 - Status: normal.
är Tal

Talet 47.

Alias: 47 och fyrtiosju

normal

Talet 47 sägs enligt en numerolog vara en energiform som betyder att man står inför ett val i livet. En sydamerikansk shaman sade till mig på frågan om 47:s betydelse; You have a duality inside. You have to make a choice.

Talet 47 tenderar att dyka upp frekvent i vissa personers liv. Personerna i fråga upplever att deras uppmärksamhet dras till talet 47. Vanligt förekommande är att när de tittar på klockan är den ofta t.ex. 23:47 eller 07:57:47, d.v.s 47 förekommer någonstans i klockslaget. För dessa personer handlar det inte om att de medvetet söker efter talet, utan att de efter in tid slås av insikten att 47 uppträder förhållandevis ofta i deras liv.

Andra vanliga företeelser som de uppger är t.ex. förekomsten av talet på registreringsskylar på bilar i deras närhet och på saldon på kontoutdrag som innehåller eller slutar på talet 47.

På föreningen The 47 society epostlista kan man följa medlemmarnas inrapportering av talet 47:s förekomst i deras liv. Mycket handlar om numerologi och förekomsten av talet i filmer, tv-serier (Star Trek), tidningar och böcker. Under den tid som jag följt listan har jag dock sett en del personer som uppger att 47 har följt dem under stora delar av deras liv. En del vet inte alls vad det betyder för dem, andra har som jag sina egna tolkningar. De flesta blir förvånade när de ser att det finns andra som också frekvent uppmärksammar talet 47.

Se mer på http://www.47.net/47society/
http://kornet.nu/blindhona/arkiv/001114.html