Hem

ALF-skildring av Sofia Axelsson Skildring

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 915, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/alf/skildring/axelsson_s.html
är Skildring

När jag var nio år, jag minns det väldigt tydligt, hände det en sak i en skog...

Alias: alf-skildring av sofia axelsson

normal

När jag var nio år, jag minns det väldigt tydligt, hände det en sak i en skog... Jag är nu 13 år och fram till förra året hade jag fullkomligt glömt bort det. När mamma och en väninna som faktiskt tror på ufon och paranormala saker satt och pratade i köket en kväll gick jag ut till dem. Eftersom de diskuterade ufon deltog jag livligt i disskusionen.

Då nämde mamma att Marie-Louise Hron ( min faster ) hade berättat att jag när jag hälsat på Marie och Tony hade jag sett någonting i skogen. Det är detta jag vill berätta om. Först ställde jag mig frågande till att jag sett något i skogen då. Men när jag plötsligt kom ihåg vad jag sett började jag att skaka. Inte mycket men jag kunde inte kontrollera mina ben, de darrade väldigt. Det skulle varit fullständigt omöjligt att gå just i det ögonblicket.

Med Marie i skogen hade jag sett en astronaut. Jag hade sagt till Marie:
- Titta! En astronaut! och pekat där varelsen befann sig. Marie hade försökt att se varelsen hon också, men hon kunde inte det. Astronauten jag sett i skogen var omgiven i något slags blått sken. Det såg nästan spöklikt ut. Min kusin, som råkar vara den numera mördade John Hron, hade några veckor tidigare också sett något väldigt konstigt. Jag fick aldrig reda på vad...

I alla fall, för några månader sedan när jag läste en bok i skolbänken på rasten såg jag en bild som på pricken liknade astronauten i skogen som jag kallar den. Plötsligt fylldes jag av en obeskrivlig fasa och mina händer började att darra. Till och med min bänkkamrat, Peter, undrade vad det var med mig. Den där bilden i boken, det var en humanoid.

Jag vill försäkra er om att detta inte är påhittat eller ljug på något vis utan fullkomligt sant.