Hem

Allen Carr Person

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 638461, v2 - Status: normal.
är Person
plats London

Person som arbetar med rökavvänjning.

Alias: allen carr och carr,allen

normal

Den röda tråden i Allen Carrs bok är att bota rädsla. Hans genialitet ligger i själva verket i förmågan att befria människor från de fobier och ångestkänslor som hindrar dem från att njuta av livet. Det visar hans bästsäljande böcker - Äntligen ickerökare, Det lätta sättet att sluta röka, The Only Way to Stop Smoking Permanantly, Allen Carr's Easyweigh to Lose Weight, How to Stop Your Child Smoking och The Easy Way to enjoy Flying.

Allen Carr var en framgångsrik revisor, men hans inbitna rökvanor, 100 cigarretter om dagen, drev honom till förtvivlans ända till 1983. Efter en lång rad fruktlösa försök upptäckte han då det som världen väntade på - det enkla sättet att sluta röka. Han har nu byggt upp ett världsomspännande nät av kliniker och han har ett utomordentligt anseende för sina fruktbara insatser för att hjälpa rökare sluta. Hans böcker har översatts till mer än 20 språk och det finns också video-, audio- och CD-ROM -versioner av hans metod.

Tiotusentals människor har behandlats på Allen Carrs kliniker. Andelen lyckade kurer ligger på över 95 procent. Han kan därför garantera att du får pengarna tillbaka om du inte tycker att det är lätt att sluta röka med hans metod. En fullständig lista över kliniker finns längst bak i boken. Tveka inte att kontakta närmaste terapeut om du behöver hjälp. Några kliniker erbjuder nu också bantningskurser. En fullständig företagsservice är tillgänglig för företag som enkelt och effektivt vill införa rökfrihet på jobbet. Korrespondens och förfrågningar om Allen Carrs böcker, videoband, ljudband och CD-ROM riktas till kliniken i London.