Hem

Criss Angel Musiker, Scentrollkarl, Magiker

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 643630, v2 - Status: normal.
är Musiker , Scentrollkarl och Magiker

En av de bästa illusionisterna i dagens läge; uppvisar häpnadsväckande konster som får en att tveka över om det verkligen kan vara illusioner.

Alias: criss angel

normal

Han anses vara en av de mest nyskapande illusionisterna i dagens läge. Han har tagit magin till en helt ny nivå - vilket kanske görs en gång per generation ordentligt. Han är huvudpersonen i TV-serien Mind Freak, där han visar upp sina konster.
Han visar upp hur han själv leviterar; vilket i och för sig inte är nytt, men han kan göra det precis vart som helst; där det verkar omöjligt att kunna tricka det hela. Han kan även ta slumpvis valda personer ur en folkmassa och få dessa att levitera efter att han förstatt dom i hypnos. Efter att ha tittat på honom en stund så är det svårt att tro att det enbart är trollkonster som genomförs.
Annars är det tankekontroll, telepati, korttrick och mer eller mindre sjuka saker som gäller. Han utsätter sig ofta för hårda prov i sin TV-serie, som inte alltid har med magi att göra. Han har blivit överkörd med en truck när han låg på spikmatta, blivit levande begravd och befunnit sig i en vattentank i flera dygn. Han har i alla fall disciplinen och koncentrationen som krävs av en verklig magiker.
Ut över detta är han en musiker och har släppt skivor innan hans TV-serie blev känd.