Instruktion
2 väldigt stora och väldigt tunna kalvschnitzlar
2 skivor Skinka
2 små hårdkokta Ägg
1 knippe soppgrönsaker (Selleri, Morötter, Purjolök och Persiljerötter)
1 Tomat
1 msk Smör
2 ½ dl Köttbuljong
Salt och Peppar
Krydda schnitzlarna, lägg på en skiva skinka på vardera schnitzel, och rulla in äggen och fäst med tandpetare.
Skär alla grönsaker i tärningar, stek fågelbona och tillsätt grönsakerna och låt sjuda.
Tillsätt buljongen så den täcker grönsakerna, och låt småkoka på svag värme under lock i 30 minuter.
Plocka ur fågelbona och lägg dem på en varm tallrik, sila över såsen och servera med kokt potatis.
UPPHOVSRÄTT ©
Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.