Hem

John Quists drömmar Mardröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 948, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/quist_j.html
är Mardröm

John Quist två drömmar en morgon

Alias: drömhistorier från john quist och john quists drömmar

normal

Datum: 91-07-12 23.27

Nu ska ni få nått att bita i; jag drömde under samma morgon två styck drömmar, jag vaknade en kort stund mellan dem, därför minns jag dem...

1. Jag drömde om ett brinnande akvarium som fiskarna övergav genom att klättra över kanten och slänga sig mot en säker död på golvet nedanför.
2. Jag var assistent till en kirurg som skulle utföra en blindtarms- operation, och skulle bl.a. räcka kirurgen hans knivar, peanger etc. Han inledde operationen med att skära ett cirkulärt hål precis under diafragman, och lyfta bort den runda lappen. Sedan skar han en diagonal linje rakt över hålet och en bit utanför, det såg ut ung. som ett danskt ö. efter detta skar han två parallella snitt från sida till sida på patientens bröstkorg, snittet gick vinkelrätt mot snedstrecket i ö-et. han vek undan det två stora flikarna och stack ner sin hela arm i öppningen, för att genast skälla på mig för att han inte når blindtarmen.... 8-/ Jag försöker hjälpa till, men det ligger två madrasser på golvet mellan mig och eftersom de är bäddade vill jag inte ställa mig på dem. Resultatet är att jag inte når fram.

Hmmm............ OK, nummer två är väl åtminstone delvis en klassisk otillräcklighetsdröm, men vad 17 är #1????????