Hem

Jupiter i tvillingarna

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 87123, v2 - Status: normal.

Mångsidig intellektuell begåvning. Intellektuell och litterär begåvning. Enorm nyfikenhet. Socialt geni. Mångfaldig kommunikation.

Alias: jupiter i tvillingarna

normal

Jupiter i tvillingarna är i detriment. Det innebär att Jupiter inte trivs så bra i det här stjärntecknet. Men eftersom Jupiter är en ”snäll” planet, har dess position i tvillingarna även goda sidor.

Jupiter i tvillingarnas tecken präglas av en kärlek till filosofi.
Öppensinnligheten underlättar kommunikation och knytandet av nya sociala kontakter. Detta är gynnsamt för resor, skrivande, studier, samt i utvecklingen av nya ideer.
Personer med Jupiter i tvillingarna har en intellektuell nyfikenhet, som leder till mental utveckling. På grund av detta, betraktas de ofta som intellektuellt avancerade av utomstående. De söker sig gärna till universitetet, eftersom de uppfattar det som ett medel för mental utveckling.
Jupiter i detta tecken ger bred intellektuell kunskap som spänner över många områden.
Dessa personer drar till sig många vänner (på grund av den naturliga trigonen mellan tvillingarna, vattumannen och vågen) ,ofta sådana som på ett ovanligt sätt vidgar de intellektuella vyerna.
.
Vilka är de negativa sidorna då? De breddade kunskaperna tenderar att hålla sig på det ytliga planet och tvillingarna kan försämra Jupiters omdöme.
Om Jupiter är oharmoniskt aspekterad av andra planeter , kan det resultera i att personen blir en självcentrerad, intellektuell snobb.