Hem

Trollgubben Skildring

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 863, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/healing/skildring/trollgubben.html
är Upplevbart och Skildring

Alias: trollgubben

normal

Jag hade varit mycket sjuk ett längre tid, med bl a värk i hela kroppen. Läkarna kunde inte hitta uppkomsten till min sjukdom, så jag började höra mig för om alternativ.

Av en väninna, som hade fått sin onda rygg botad, fick jag ett namn och en adress till en sk klok gubbe. Desperat som jag var åkte jag dit en dag. Han bodde ensligt, i en röd stuga, långt inne i skogen. När jag klev in i köket, började han skrika i samma sekund som han fick syn på mig. Det kändes som om det gick ström igenom min kropp. Jag blev mycket rädd och det hela kändes mycket obehagligt.

Han hade en madrass på golvet, som jag fick lägga mig på. Sedan drog han fingrarna efter ryggraden samtidigt som han skrek och läste ramsor. Men du har ju hemorrojder, utbrast han plötsligt, vilket stämde, varefter han sa att han skulle ta bort dem. Han fortsatte med att mumla något oförklarligt och bad därefter att jag skulle sätta mig på en stol. Sedan kände han på min nacke. Jag fick sedan rådet att äta mycket morötter och lök. När jag hade betalat honom 150 kronor, skrek han åt mig att springa, vilket jag gjorde.

När jag kom hem hade mina hemorrojder försvunnit. Men för övrigt hade jag inte blivit bättre. Det var en skräckupplevelse som jag aldrig frivilligt kommer att utsätta mig för igen.

Några månader senare upptäckte läkarna att jag hade en nerv i kläm i nacken, vilket hade orsakat den oerhörda värken. Så efter att sjukhuset hade satt in rätt behandling, blev jag fullt frisk.