Hem

Diskussionslistan för Paranormal.se Diskussionslista

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 388775, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas
är Diskussionslista

E-postlista för att diskutera och dela med sig erfarenheter inom det paranormala.

Alias: diskussionsforumet, diskussionslista för paranormal.se, e-postforumet, e-postlistan, listan och mailinglistan

normal

En öppen lista för diskussioner om allt som berör paranormala fenomen och Paranormal.se.

Skriv om allt av intresse. Anmälan görs på Administrationssidan för e-postlistan för Paranormal.se. Där finns också arkiv, etc.

Med öppen innebär att vem som helst kan gå med i listan och vem som helst kan läsa tidigare inlägg på listan från arkivet. Arkivet indexeras av sökmotorer så brev kommer att dyka upp i sökresultat för sökningar på WWW.

Sedvanliga etikettsregler gäller.

Hela denna webbplats är en FAQ. Innan du frågar något bör du göra en sökning här.

Vill du ställa frågor privat om webbplatsen kan du skriva till red@paranormal.se och är det frågor om olika ämnen kan dessa skrivas till någon av hjälparna för respektive ämne. Länk finns på respektive uppslagsord. Rapporter om fel på webbplatsen eller förslag till förbättring kan skickas till devel@paranormal.se.

normal

Hur listan fungerar

När du går med i listan får du ett brev som ber om bekräftelse. Inte förrän du svarat på det brevet är du med i listan.

De brev du skickar måste komma från den e-postadress som du använt för att gå med i listan. Använder du flera adresser kan du gå med i listan flera gånger med olika e-postadresser, och sedan gå in på administrationssidan och välja att bara få brev till en av adresserna. De andra adresserna är då vilande, men gör att e-postlistan accepterar brev du sänder från de adresserna.

När du svarar på ett brev väljer du att antingen svara enbart till avsändaren, eller svara alla på listan. Välj gärna att svara alla på listan om ditt svar är av allmänt intresse.

Du kan välja att få en sammanställning varje dag av alla brev som skickats. Du får då bara ett brev om dagen istället för ett brev för varje brev som skickats till listan.

Alla inställningar görs på administrationssidan. Länk till administrationssidan finns längst ned i varje brev du får från listan.