Hem

Fall inte ner från berget Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 5087, v3 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Andlig utveckling (Denna och följande sex böcker av Maclaine är otroligt bra berättade om hennes andliga och personliga utveckling.)
ISBN 91-1-879112-3
sidantal 247
Av Shirley MacLaine

Bok om MacLaine´s personliga utveckling

Alias: don´t fall off the mountain

normal

Baksidan

Shirley MacLaine var bara tre år när hon började dansa jazzbalett. Hon gjorde det för att stärka sina svata vrister, men fick ett uttrycksmedel där hennes fantasi kunde flöda fritt. Det var baletteen som fick henne att våga satsa på sig själv - och ett liv inom show-business.
Vid tjugo års ålder fick hon sitt plötsliga och slumpartade genombrott. Hon var stand-in-primadonna för en kväll och succén var given, dörren till Hollywood öppnad. Över en natt blev hon världsstjärna.
Trots berömmelse och förmögenhet strävade Shirley efter något mer. Egentligen var hon mer intresserad av människorna bakom kameran än framför.
Filmgagerna gjorde det möjlight för Shirley att resa över hela världen. Hon lärde känna och förstå olika människor och livsvilkor. Hennes snäva perspektiv vidgades.
Genom de svarta i sydstaterna, de primitiva i Afrika, rännstensbarnen i Indien och urinvånarna i Himalaya fann Shirley vägen till sitt eget inre. Och den var vitigare än vägen till framgång.