Hem

Funktionär på paraträff

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 564128, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: ambersljus

Paraträffen har ingen som officiellt håller i den. Delatagarna får hjälpas åt med det som behöver göras.

Alias: funktionär på paraträff

normal

Paraträffarna hålls den tredje onsdagen varje månad. (Inte var tredje onsdag.) Samma tid samma plats. Det är bara att komma dit. Det behövs egentligen inte något underhåll.

Men det finns några saker som underlättar träffarna:

Skyltar

För att hjälpa deltagarna att hitta varandra är det bra om borden är uppmärkta. För detta ändamål finns en skylt som kan skrivas ut och ställas på borden.

http://paranormal.se/meta/pr/bokrad.pdf

Skriv ut och vik till en kvadratisk skylt där övre delen visar boken och nedre delen är tom. Tejpa eller sätt ihop på annat vis. Skyltarna kan medtagas hopvikta och enkelt vikas ut när de ska ställas ut. Om ni sitter ute kan skylten göras stadigare genom att trädas över en flaska eller något annat som står stadigt.

Kontakt med personal

Vi vill ha goda kontakter med personalen. Försäkra er om att allt är väl och alla är nöjda. Se till att inga skyltar eller andra papper ligger kvar och skräpar efter kvällens slut.

Sprid ryktet

Skapa flygblad att dela ut till de som kan vara intresserade. Lämna ut buntar som besökare på träffen i sin tur kan sprida till bekanta, alternativbutiker, osv.

På ett A4 har vi lagt info om paraträffen på ena sidan och info om Paranormal.se på andra sidan. Det blir fyra blad per A4. Kopiera upp en bunt med den ena sidan, vänd på bunten och kopiera upp den andra sidan. Därefter delas papprena till flygblad med sax eller kniv.

Se länk till PDF i A6 under respektive stads paraträffsida.

Plancher

Samma papper finns även som A4, för att sättas upp på anslagstavlor i alternativbutiker, på universitet, med mera.

Se länk till PDF i A4 under respektive stad paraträffsida.