Hem

Paraträff Nätverk

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 542497, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas
är en sorts Nätverk

Ett informellt möte som hålls tredje onsdagen varje månad kl 19 på ett café, restaurang eller pub. Fria samtal om det som intresserar oss på Paranormal.se

Alias: nätverkarträff, paramoot, paranormal nätverksträff och paraträff

normal

Paraträffarna är öppna för alla med ett intresse av det som behandlas på Paranormal.se. Man måste inte vara medlem. Sprid informationen om paraträffen till alla som kan vara intresserade.

Träffarna är öppna för alla livsåskådningar och filosofier. Var öppen, tolerant och positiv även emot de som kan vara dig helt främmande.

Vad vi gör och pratar om är upp till de som kommer. Ordet är fritt. Ha gärna detta som plats för egna mindre intressegrupper. Passa på att under träffarna planera och bjuda in till andra aktiviteter. Nätverka.

Ordna en Paraträff på din egen ort

Har du inte en paraträff i närheten av där du bor?

Allt du behöver göra är att hitta en lämplig lokal. Gärna en plats där personal och/eller ägare sympatiserar med det paranormala/andliga. Exempelvis ett alternativ-café, en vegetarisk restaurang, en kursgård, etc. Det bör vara en plats som har öppet året om.

Prata med någon väktarechatten eller skriv till red@paranormal.se så lägger vi upp orten med information om plats. Tiden får gärna vara densamma; tredje onsdagen varje månad, kl 19 och framåt.

Men ta gärna reda på ifall det finns ett underlag för en paraträff. Gör en sökning på hur många medlemmar som finns i den närmast lämpliga större orten. Klicka dig fram till Torget -> Medlemmar -> Kombinerad sökning och gör en sökning på de som Bor inom 5 mil (eller annat lämpligt avstånd) från din ort och kryssa i de som vill mötas. Utför sökningen och se om det finns ett underlag för en lokal paraträff.

Är du en medlem på nivå 7 eller mer har du tillåtelse att direkt från sökresultatet skriva ett litet brev som går till de medlemmar som kom fram i resultatet. Du skickar till de som listas, går till nästa sida med träffar och skickar även till dem, osv. Breven anger din primära e-postadress som avsändare. (För att komma med på listan ska du bo i Sverige, ha angivit ditt postnummer och ha valt att inte vara anonym.)

Skicka alltså ett brev för att se vilka andra som skulle vilja hjälpa dig med att ordna en lokal paraträff.

normal

Paraträffarna är inspirerade av Pubmoots och NFGV. Därför kan det vara av intresse att läsa Pub Moot Guidelines om du själv vill starta en lokal paraträff.