Hem

Andra Sidan Plats

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 142299, v7 - Status: normal.
Försteredaktör: Manna
är en sorts Plats

Platsen där alla avlidna är,om de inte återföds.

Alias: andra sidan och den andra sidan

normal

Det är inte alltid som man verkligen återvänder från andra sidan. Det är endast vid speciella tillfällen. Oftast så är det spåren man får kontakt med hos den anhöriga som dött. Andra sidan är ett ställe där våra spår sparas när vi levt färdigt på jorden. Det väsen som finns inom oss som är gudomligt stannar inte på andra sidan det gör spåren och minnena.

Detta innebär att vi kan få kontakt med dessa spår och ställa frågor till dem då de är levande väsen i form av energi. Många människor hämtar också guider och hjälpare från denna sida som kan stödja dem i livet. Och det kan vara praktiskt. Det är inte alls säkert att vår mamma eller morfar kan vägleda oss i den kunskap vi behöver. Det kan vara en pojke i Afrika eller en flicka i Kina som har de erfarenheterna att göra detta. Vi kan själva söka dessa kontakter om vi vill veta mer om någon folkgrupp eller kunskap som finns eller funnits på jorden - genom att kontakta minnesspåren som finns på andra sidan.

Det är på andra sidan vi lämnar våra avtryck. De flesta människor går vidare och stannar inte på andra sidan men då har de skalat av sig minnesspåren och fortsätter vidare i andra former.

Många är oroliga för om deras anhöriga har det bra på andra sidan och det har de eftersom de finns där som avtryck och inte som fysiska personer. Det är anledningen till att de ofta kommer till oss genom medium precis som vi minns dem.

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/tidigareliv/tidigareliv3.htm