Hem

Manna

Ändra sidan Detaljer
Medlem 27262, nivå 9, ämne 182819, v2
Kallar sig Manna
Hon är 54 år
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-09-22

är Medborgare i Paranormal.se och Medium
är medlem i Sveriges spökjägarnätverk och #spöken (voice)

Medlem som har bidragit med flera bra texter.

Presentation

Jag är född medial och har haft kontakt med andar i över 20 år,har hjälpt människor som medium och guidat andar över till andra sidan och gett healing på distans.
Jag har haft sanndrömmar i många år,déja vu upplevelser och har använt pendling i kontakt med andar och guider sen 94 och har mediterat lika länge och reser vart jag vill.
I min medialitet är jag stark, känner dofter,temperatur/energi-förändringar,andars beröring och jag hör de lika klart som vilket samtal som helst.
Jag arbetar aktivt med mig själv hela tiden, andligen/medialt/meditativt, här på paranormal med att lägga in texter,har även haft elever i medialitet.
Min egna utveckling går just nu fort och har visioner (flashar) och de blir starkare och dessa visioner blir klarare hela tiden,min medialitet stärks och även kanaliseringen av guider/skyddsänglar/andar/demoner. Har också haft många kontrollerade UKU:s vilka förut inte var kontrollerade.
Nu tar utvecklingen mig åt ett annat håll och har tyvärr inte hittat en medial utvecklingskurs med min inriktning vilket är synd för jag vill utvecklats vidare.

Det finns däremot en sak som stör mig, jag har varit utsatt för demonattacker flera gånger och den som sett filmen om Emily Rose vet vad jag menar när hon blir nertryckt i sängen. Sista attacken är inte längesedan och jag har haft stigma sen barnsben i händer och fötter vilket har spridit sig till huvud och bröstkorg. Jag vet inte om det har ett samband. När jag frågade en kristen Präst om mina händer och fötter när jag var ca 6 år så sa han rätt ut: Du är oren!
Min medialitet vaknade tidigt i livet och jag kunde titta på en person och bara veta att allt inte stod rätt till, även om jag inte kände personen i fråga och det är för att jag är väldigt känslig för energier. Min stigma är min radar och när jag känner av händer och fötter vet jag att nåt är på gång men inte alltid vad.
Jag är i min familj 4:e generationen och min dotter 5:e fast plikterna har varit olika för oss och tyvärr har min dotter min plikt att föra vidare.
Som ni kanske kommer ihåg jobbade jag tidigare med änglar men nu tar allt mig åt det andra hållet och det är inte alltid speciellt kul och
jag är frustrerad över att jag inte har en lärare som kan guida mig.
2 väktare har jag, en träffade jag nästan precis när vi flyttat in i kåken och båda är av högre rang och jag har tom haft 4 väktare utöver här som har skyddat mig som varit utskickade av en speciell kvinna, varför är en gåta för mig.

Detta är något jag behöver hjälp med för även om jag är van vid mörkret och andar/spöken av olika slag så behöver man faktiskt kunskap och med tanke på stigma och demon attacker så känns det som om de slåss om en (fast de kanske inte alls gör det)men det konstiga är att jag får ingen som helst hjälp från ljuset. Detta trots psykiskt försvar, ökensalvia, Fader Vår, utdrivningar och detta tröttar ut mig. Jag vet att det inte är Legion som hoppar på mig (utan någon yngre), därför tvivlar jag mycket starkt på berättelserna om amerikanska Emily Rose och den tyska kvinnan.
Finns det nån här på Paranormal som kan hjälpa/stötta/guida eller göra en läsning så vore jag oerhört tacksam för så som det är nu så har min plikt utvecklats till Exorcist och borde man då inte få hjälp från ljuset?
När jag själv försöker få reda på hur det ligger till blir jag motad och får därför inga svar.

Jag har fått veta från båda håll att min plikt är att lära från båda håll, ljus och mörker och därför ska jag vara beskyddad från båda håll och det har funnits tillfällen då de samarbetat. En annan del av min plikt är att vara guide för människor vilket kan kännas nog så tungt och jag har haft privatsittningar, 2 stycken, sen fick jag nog. Elever i medial utveckling är en sak, utdrivningar osv för det är där jag verkar.
När jag tidigare bett om hjälp om en läsning så har människor backat, min dotter lämnade en lapp det stod Manna på till en kvinna som har en stark synskhet men hon vägrade och blev rädd.

Jag har fått en bok utgiven i dagarna via Authorhouse, Torture, en sann berättelse som var en mardröm att skriva och den finns att köpa på: Amazon, Barnes and Nobles, Adlibris, Bokus och Authorhouse.Den finns än så länge enbart på engelska, fast lättläst och jag har fått förfrågningar om den kommer på svenska, vi får se.

Jag svarar gärna på frågor kring medialitet/andar/spöken/demoner, det är bara att maila.

Manna