Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


#spöken Kanal på chatten

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 491684, v17 - Status: normal.
Försteredaktör: Manna
är Kanal på chatten
Behandlar Metafysik och Dödsväsen

En kanal på chatten, som behandlar gengångare, spöken och vålnader samt andra metafysiska väsen.

Alias: #spöken

Detta är uppslagsordet för #spöken. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Kanal på chatten.

normal

Välkommen in på spök kanalenchatten
i kanalen får inte förekomma personangrepp eller för mycket färger.. Alla är välkomna ingen ska behöva känna sig utanför..

normal

Här inne kan du diskutera om spöken, Var dom egentligen befinner sig, Om du har sett något, Eller pratat med ett, Här inne kan du även prata om andra liknande väsen som: demoner, änglar. o.s.v Har du frågor kan du kontakta ossinfospoken@uppfattat.com. Eller bara inne på chatten. Om ingenting diskuteras där inne så kan du bara prata med oss som ungefär i #torget. Den här kanalen riktar sig åt alla åldrar som har olika spökväsen Som intresse.
Regler: Du får inte skrika (caps lock), Du får inte svära, Du får inte spamma, Du får inte flooda, Du får inte vara rasistisk, Du får inte hota någon, (och alla dom andra Internet-lagarna).
Här inne så finns det ganska många ops. (3 - 4) och Half-ops. (3 - 4). Om ingen är inne så betyder det inte att du får spamma, Om du ser någon annan spammar så om vi är på chatten, Skriv privat till oss. Vi kan även ha en bot som heter: Vakten. den tar Hand om alla som använder för mycket caps lock i meningen, Svär(även på engelska), Och dom andra reglerna. Detta är en kanal som vi helst vill ha lugn och ro i, Att diskutera och prata med varandra i. Ingen som förstör, Du är väldigt välkommen hit. Och vi vill gärna ha fler personer där inne :) Dom flesta här inne är mycket seriösa, Men visst får man skoja och sånt.