Hem

Kontaktuppgifter för Paranormal.se

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 390686, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas

Olika sätt att komma i kontakt med oss på Paranormal.se

Alias: kontakta oss, kontakta paranormal.se och kontaktinformation

normal

Paranormal.se byggs upp av alla medlemmar som önskar deltaga. Vi vill främja kontakten mellan medlemmarna.

Frågor om vad som helst

Frågor om de ämnen som webbplatsen behandlar bör ställas via kontaktlänkar under respektive ämne. Du söker då upp det ämne frågan gäller och väljer därefter ett av alternativen under rubriken Personer. Där hittar du:


RedaktörerDessa medlemmar vill bidraga med material om det specifika ämnet. Kanske har de erfarenhet av att skriva texter till uppslagsord. Kanske har de tips om vad en text om detta ämnet bör innehålla.
HjälpareDessa medlemmar vill gärna hjälpa dig angående ämnet. Kanske kan de tipsa dig om var du kan finna mer information eller hur du kan öva dig. Deras kunskaper och erfarenheter kan variera.
DiskutanterHär hittar du brevvänner med detta specifika intresse. Någon du kan diskutera med.
Söker kontaktDetta är platsen om du vill ha kontakt med någon för ett gemensamt projekt. Någon att praktisera med, eller för att lära varandra, eller bara för att träffas i verkliga livet och diskutera.

För att dessa medlemslistor ska vara användbara har vi uppmuntrat dem att presentera sig själv och skriva mer om sina intressen. För allas bästa ber vi samma sak från dig. För att se dessa listor behöver du själv vara medlem och ha skrivit en presentation.

Hjälp-linjen

Medlemmar på paranormal.se har kontakter med många andra organisationer och nätverk. Vi kallar oss Sveriges spökjägarnätverk och ställer upp för att lösa alla typer av andliga eller övernaturliga problem. Vad det än gäller, leder vi dig rätt efter bästa förmåga.

Skriv till help@paranormal.se eller använd e-postformulär.

Frågor om webbplatsen

Webbplatsen består av flera olika delar och en stor mängd uppslagsord och medlemmar.

Författarna

Har du frågor om en specifik text; kontakta personen som skrivit den texten. Det är mycket möjligt att personen som skrivit texten inte själv är en medlem. Kan du inte se vem som skrivit texten kan du oftast ändå se vem som har lagt upp texten i uppslagsverket.

Saknas det kontaktuppgifter är det troligt att vi inte har dessa uppgifter.

Är du författare till en text i uppslagsverket? Kontakta red@paranormal.se om du vill ha hjälp med att ändra uppgifter om texten eller dess innehåll.

Väktarna

Väktarna har till uppgift att värna om kvalitén på innehållet i uppslagsverket. De är experter på hur innehåll skapas och modifieras. De tittar igenom nytt material och gör kompletteringar eller korrigeringar. De behöver inte vara experter på specifika ämnen, men vet hur medlemmarnas texter bör se ut som uppslagsord.

Vi använder ett ärendehanteringssystem för att behandla alla sorters förfrågningar. Brev till red@paranormal.se går in i vårt ärendehanteringssystem.

De flesta väktarna och några till hjälps åt med att beta av dessa ärenden. Detta är för att inte några frågor till oss ska gå obesvarade.

Då vissa av breven är av känslig natur har vi valt att hålla dessa brev dolda för allmänheten. De kommer inte att dyka upp i en sökmotor.

Vilka som är väktare just nu kan du bland annat se via länk från statistiksidan för Paranormal.se.

Det går också bra att ställa frågor om webbplatsen direkt på chatten i kanalen #devel.

Saknar du en e-postläsare kan du använda vårt E-postformulär för paranormal.se för att skicka brev till red@paranormal.se.

Skapare

Webbplatsen är under ständig utveckling. Jonas Liljegren är den person som tog initiativet till webbplatsen. Han står för det mesta av programmering och drift av servern astral.paranormal.se samt utveckling av nya funktioner.

Diskussion kring utveckling sker i huvudsak på kanalen #devel på chatten.

Buggrapporter och tips på nya funktioner och förbättringar kan skickas till devel@paranormal.se.

Andra medlemmar intresserade av eller delaktiga i webbplatsens tekniska utveckling är med på listan devel@paranormal.se.

Chattoperatörer

Operatörerna för Chatten på paranormal.se finns alla på listan irc@paranormal.se. Denna listan är öppen för alla som är intresserade. Du är välkommen att deltaga i diskussionerna.

Allt som rör chatten ska diskuteras på denna lista eller direkt på kanalen #devel på chatten.

Diskussioner

Diskussioner kan också föras på vår diskussionslistan för Paranormal.se eller på kanalen #Torget på chatten.

Det går också bra att söka upp medlemmar via den medlemsmeny du har tillgång till när du loggat in. Där kan du göra olika typer av sökningar på medlemmar.