Hem

Kanalisering av guide Andekontakt

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 137376, v5 - Status: normal.
Försteredaktör: Manna
är en sorts Andekontakt , Upplevbart , Trobart och Praktiserbart

När man agerar verktyg för sin andeguide för att förmedla budskap till vår fysiska värld. Förmodligen riktat till sig själv.

Alias: kanalisering av guide

normal

Kanalisera kan man göra på många olika sätt och så också med sin guide och många är de konstnärer och författare/kompositörer som använt sig av metoden, drömmar/musa/litterära guider.
När jag började kanalisera så använde jag mig av pendel och har sedan fortsatt med det då det var en så effektiv och lätt metod att använda.

Kanalisering med guide är hjälp i ens egna utveckling även om man, som vid pendlingen, lätt kan få kontakt med skyddsänglar och andar.
Tarotkorten är väldigt bra verktyg för den personliga utvecklingen och ett bra sätt att etablera en kontakt med sitt inre och därmed en andlig guide.
Meditationer är suveränt, man lär sig grundning, att öppna sig på det bästa sätt som finns och som ni vet så kan man resa och möta sina guider/skyddsänglar den vägen.

Vi är alla barn i början men på något sätt så måste vi öppna oss och därmed kunna få kontakt med våra guider.

Jag har utvecklats tack vare mina verktyg, pendlingen, meditationer, tarotkorten och Eldens Dans (info kommer) och jag har hittat hit tack vare mina guider men jag har också fått jobba på det.