Hem

Ickefysisk livsform Livsform

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 31, v11 - Status: normal.
Försteredaktör: Jonas
Denna text är importerad från /old/psi/ande.html
är Upplevbart , Trobart och Livsform

En entitet som inte är beroende av en fysisk / biologisk kropp, men är i någon form levande med ett slags medvetande. Detta är vad man i vissa fall menar med begreppet ande.

Alias: andevarelser, andeväsen, hemska andar, hjärnandar, ickefysiska varelser, ickefysisk livsform och paranormala väsen

Här listas de ickefysiska livsformer som finns i uppslagsverket

[ Hem - A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö ]

Sök bland 517 ickefysiska livsformer

normal

Vad är en ande?

Jag skall här dela in dem i fyra grupper.

1. Naturandar.
2. Spöken (andar som inte kan släppa sin föregående inkarnation).
3. Andar i väntan mellan två inkarnationer.
4. Hjälpandar.

Vissa av dessa finns i vår vardag. Andra stöter vi på bara ibland.

Olika sätt att ta kontakt med andar inbegriper:

1. Ouija / Anden i glaset
2. Automatisk skrift
3. Kanalisering
4. ITK
5. NDE
6. Astralprojektion


normal

Jag ska försöka förklara så gott jag kan.
En röst i hjärnan som du kan prata och diskutera med,tjaffsa, skrika, ja, allt vad man nu kan göra. Som en helt annan person... men du hör rösten i hjärnan.. ibland kan du prata högt med den också.

NEJ det är varken Schizofreni eller något annat! Kan det vara min andevägledare jag inte kommer överens med? Jag hoppas få utveckla det här med hjälp av er som förstår vad jag pratar om.

Av Hiba

normal

Till dem jag skriver om:

Jag vet att ni helst inte vill att jag skall berätta, men ibland måste man få ur sig sådant som sätter djupa spår, ibland måste man berätta om en upplevelse för andra, speciellt om det är någonting man själv har svårt att förstå.

Jag hoppas att ni har förståelse för detta, det finns ingenting jag älskar lika mycket som er och jag hoppas att ni alltid kommer finns där.

Till er som läser detta:

Jag måste berätta en grej. Jag har ingen aning om någon är intresserad av att läsa, men jag skriver ändå. Vissa upplevelser vill man bara dela med sig av, den här gången för att det är någonting underbart.

Det händer ibland att jag vaknar upp vissa mornar till någonting jag bara kan beskriva som villkorslös kärlek. Det känns inte som att jag är ensam, utan snarare som att det finns någon annan i rummet, någon som bara kan älska mig villkorslöst, och jag älskar tillbaka som en respons på dessa känslor.

Det är inte så att jag har drömt någonting trevligt. Ofta är det efter besvärliga drömmar de dyker upp eller då mitt liv känns trassligt i övrigt, men ibland även då allting flyter på och känns bra. De kommer och går som de vill, jag har aldrig hittat något mönster i det.

När de försvinner igen känner jag sorg, tårar faller som tunga stenar från mitt hjärta. Det är ingen jobbig känsla heller, för aldrig känner jag mig lika ren som då. Det är så sällan jag gråter i övrigt.

Jag vet inte säkert, men jag tror att de är änglar. Möjligtvis är de avlidna släktingar som besöker, kanske för att få mig medveten om att de finns där, eller så är de någonting helt annat som jag inte förstår mig på.

Allt jag kan känna är en oändlig tacksamhet över att jag får uppleva dem. Jag förväntar mig inte att någon annan har upplevt liknande, men jag hoppas det. Aldrig känns livet lika vackert som då.