Hem

Mara Ickefysisk livsform

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 394134, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Rowena
är en sorts Ickefysisk livsform

En sorts skuggvarelse som lever på andras depressioner och mardrömmar.

Alias: marritt

normal

Maror är en slaks skuggvarelse som lever på andras depressioner och mardrömmar. Dem syns oftast som svarta skuggor i ögonvrån som susar förbi en eller hörs som en svag viskning.
Då man drömmer så kan marorna slinka in och börja bestämma över en. Dem ger en hemska drömmar så kallad MARdröm, nigthMARE. Finns skillnader på marors drömmar och det vi kallar för mardröm. Några jag stött på som haft problem med maror har drömt samma sak om en öronlös eller ansiktslös människa. Den behöver bara vara där en stund i en liten del av drömmen. Ibland kan drömmen i säg inte vara så otrevlig utan känslan i drömmen som är det. Dem lever på ens negativa energi och omvandlar den energin till mera av samma. Dem tar och ger tio tillbaka.

Min kompis mardröm
En av mina tjejkompisar ställde en fråga om vad det betydde att drömma om ansiktslösa människor. Hon hade drömt det dem senaste nätterna sa hon. Hon hade vaknat och känt sig orklös och ledsen sa hon efter jag frågat hur det kändes att vakna. Jag frågade henne om hon sätt skuggor i ögonvrån och det stämde också. Jag pratade med folk här på paranormal om hela händelsen och om drömmen och fick massa teorier av dem. Hon drömde mer och talade med mig om det. Hon hade drömt att allt runt henne varit svart och att tre öronlösa ansikten samlats nära hennes ansikte. Hon hade känt skräck och kände att hon ville därifrån. Hon kunde ej vakna trots mitt förslag att blunda i drömmen (vet man att det är en dröm och blundar vaknar man)
Drömmarna gick vidare och ansiktena blev fler och fler tillslut började dem tala till henne med viskningar. Hon hörde dock ej vad dem sa. Jag beslutade mig för att sova över hos henne. Under den natten sov jag inget alls utan jag låg och tittade på henne som låg och ryckte och kastade sig fram och tillbaka i sängen. Jag sa högt att dem skulle försvinna. Hon ställde sig upp och gick runt i hennes lägenhet. Gick och talade i sömnen. Jag låg och sa försvinn återupprepade gånger den natten. Hennes ansikten försvann inte helt men dem blev mindre och jag sa åt henne att innan hon somnade på nätterna skulle hon säga åt dem. Nu är dem borta som tur är!!