Hem

Monka

Ändra sidan Detaljer
Medlem 16006, nivå 8, ämne 389747, v2
Kallar sig Monka
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-08-27

är Medborgare i Paranormal.se

Medlem i Paranormal.se med intresse för andlig utveckling.

Presentation

Olika händelser i livet har väckt min nyfikenhet och drivkraft att söka. Bla morfars NDU 1979, böcker, samtal med vänner och bekanta, seanser, TV-programmet Möte med det okända (sändes i början av -90 talet)
Rauni-Leena Luukanen var en av gästerna i programmet och hon sa:

-Det finns ingen död.

Hon har skrivit en bok med samma titel och andra böcker inom samma tema.

Känslan jag har inför detta fantastiska ger mig en trygg plattform i det dagliga livet som jag inte vill eller kan vara utan eftersom jag jobbar med gamla sjuka och döende.

Vardagens prövningar utvecklar vår själsliga mognad. Livet är som en berg-och dalbana och det som sker har en mening.När jag tittar i backspegeln förstår jag det.

Jag hade en kluven inställning till medium och seanser för jag ville inte få min bild av det okända spräckt.
Det dröjde länge länge innan jag vågade gå.Det var Terry Evans som var det medium som höll i den första seansen och jag kände inom mig att han var äkta,humoristisk, ödmjuk och kunnig.
Hösten 2000 var jag på min andra storseans. Terry förmedlade då budskap från mina nära och kära på andra sidan. De budskap jag fick var kristallklara och stämde till punkt och pricka och det han sa om framtiden har också stämt. Det är bara 2 förutsägelser som inte har inträffat i skrivande stund,men de är på G. Min syn på verkligheten förändrades och min andliga plattform stärktes. Vi fortsätter vår resa efter att vi gått ur tiden.

Alla människor måste få veta att det inte är farligt att dö,som min morfar sa 2 dagar innan han dog,eller som min pappa förmedlade via Terry vid en seans hösten-04: Jag är i ljuset och du behöver inte tvivla längre. Det finns liv efter döden.

Eftersom jag är en kritisk, känslig, nyfiken och analyserande sökare djuplodar jag i böcker såväl andliga som vetenskapliga.
Fler böcker som slagit an inom mig är av Marie-Louise och Robert Hahn,
Sylvia Browne8¤, Kenneth Ring,Elisabeth Kubler-Ross,¤10¤, Raymond Moody och sist men inte minst Betty Eadie.Inget slår en upplevelse men för mig har läsningen också väckt många tankar och givit insikter om att det som händer oss har en mening. Den insikten gör det outhärdliga uthärdligt.

Vi har också hjälp av våra drömmar som talar till oss och hjälper oss se klarare. Om vi lyssnar,känner och frågar inåt hör vi vår själ(den vi ÄR,vårt sanna jag) tala till oss genom inre bilder, känslan och tanken.Stanna upp se,känn och lyssna.

"Känslan är er inre skatt, att balansera
tankarna med hjärtats erfarenhet är er vägvisare". (pendelbudskap)

Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det....som någon klok person sa en gång. Om vi kunde ana kraften i våra tankar! Tänk positivt och glöm inte att stanna upp och luktablommorna.