Hem

Klara svar från andevärlden Dokumentärbok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 179272, v2 - Status: normal.
är Dokumentärbok
Behandlar Andlig utveckling
Publicerad år 1997
ISBN 91-87056-60-7
sidantal 245
Av Marie-Louise Hahn och Robert Hahn
Publicerad av Energica

Marie-Louise Hahn får kontakt med andevärlden och det framkommer så sakteligen att hon och hennes man Robert Hahn har fått ett mycket betydelsefullt uppdrag.

Alias: klara svar från andevärlden

normal

Bokens baksida

Det mest spännande och givande arbete jag har varit med om. Det säger läkaren Robert Hahn om arbetet med boken Klara svar från andevärlden.

Bakgrunden är att hans hustru, Marie-Louise Hahn, har utvecklat en fenomenal medial förmåga. Den har de använt till att söka svaret på frågor som är viktiga för människor och jorden.

Klara svar från andevärlden fungerar som ett dokument över världens samlade andliga upplysning, och i denna andliga uppslagsbok samtalar Marie-Louise och Robert med de högsta vishetsmästarna. Här förmedlas sanningar och svar på livets frågor -om kärlek och relationer, livet efter detta, mystiker och religoner, öde och karma, ondska, sjukdom, läkning och livets mening.

Det är en bok som underbygger Raymond Moodys, Göran Grips och Brian Weiss verk och böcker om reinkarnation och tidigare-liv-upplevelser.

Marie-Louise Hahn är sjuksköterska, men arbetar idag främst som konstnär och medial rådgivare. Robert Hahn arbetade under 15 år som anestesiläkare på Huddinge sjukhus, men är sedan 1993 verksam som forskare och lärare vid Karolinska institutet, där han är biträdande professor i anesti- och intensivvård.