Hem

Pendling

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 182825, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Manna
är Praktiserbart

Att använda en pendel för att komma i kontakt med andevärlden.

Alias: pendling

normal

Hur spår man med pendel?

Man kan få ja eller nej svar, därför ska man t.e.x inte fråga en fråga som har med hur? eller varför? att göra.
Svaren kommer genom pendels rörelser; medsols, motsols och svängningar fram och tillbaka. Pendelns svars-rörelser varierar från person till person, så pröva Dig fram till vad som betyder ja och nej för just Dig.

normal

Att använda en pendel

Det sägs att man ska hålla pendeln i vänster hand om man vill ha svar på ja- och nej-frågor och i höger hand om man vill balansera eller rikta energier. Detta kan dock variera, så det är enklast att prova sig fram och känna vad som är bäst.
Rent vetenskapligt styr vänster hjärnhalva (som har kontroll över högra delen av kroppen) över logik, kontroll och ifrågasättande. Höger hjärnhalva (som styr vänsterdelen av kroppen), är den kreativa halvan som man använder för intuition, skapande och idéer.
Ställer man ja- och nej-frågor ska man bestämma vilken av pendelns rörelser som är ja och vilken som är nej. Ja-rörelsen kan vara när pendeln snurrar runt och nej-rörelsen när pendeln svingar fram och tillbaka. Du kan även bestämma rörelse för inget svar/vet inte. Testa sedan att försöka styra pendeln genom att ställa en fråga som du vet är ja på respektiva nej. Försök att bekanta dej med pendeln innan du börjar ställa frågor.
Tänk på att pendeln styrs av ditt överjag som skickar impulser till din hand som i sin tur får pendeln att röra sig. Om du ställer en fråga där du bestämt vill ha ett visst svar (som om en kille/tjej gillar dej eller inte), så kan din starka önskan om svaret styra pendeln. Försök därför att vara så neutral som möjligt.

Om du ska använda en pendel för att hitta något kan du först göra en karta. Om t ex din plånbok är borta kan du göra en karta över olika möjliga platser där den kan vara. Kartan kan bestå av små ringar och i dem skriver du de möjliga platserna (som hemma, på landet, i trädgården och stulen). Bestäm vad som ska vara nej och vad som ska vara ja. Du pendlar sedan över de olika alternativen för att få reda på var plånboken finns. Om pendeln visar ja på hemma, så kan du rita en mer detaljerad bild på alla rum i hemmet. Pendla sedan över rummet för att få reda på vart plånboken skulle kunna vara.
Du kan även använda metoden att göra en karta när du ska leta efter olika typer av jordstrålning.

Om du vill sända eller balansera energier håll pendeln i höger hand (om det nu är det som är rätt för dig). Om du vill sända energi till något eller någon pendlar du bara över föremålet eller personen. Pendelns rörelser som bör gå runt, runt sätter då igång energierna.
För att balansera energier gör du på ungefär samma sätt som att rikta. Om t ex en persons energier är i obalans svingar pendeln fram och tillbaka. Håll pendeln över det ställe där energierna är i obalans och håll kvar den där tills pendeln snurrar medsols. Då bör energierna vara i balans. Du kan även gå över varje chakra hos en person och balansera energierna i varje chakra, ett efter ett.

När du pendlar bör du sitta på en lugn plats där du kan vara koncentrerad. Meditera gärna innan eller försök åtminstone vara avslappnad så att du kan vara helt i fokus med energierna. Du kommer då att få ett bättre resultat. Det är också viktigt att du är så neutral i tanken som möjligt, så att det du vill inte styr hur pendeln snurrar.

normal

Använda pendel

Den ska renas i saltvatten.
Fråga pendeln vilket som är ja och vilket som är nej. Den kommer att visa dig vilket håll som är vilket, motsols eller medsols. Ibland står den helt stilla, eller darrar. Eller vaggar lite. Jag tolkar då att pendeln inte kan känna energierna och svar just då.
Ställ bara frågor som är viktiga för dig.
Tacka och lägg undan den.

normal

Enkel guide till att pendla

Du tar papper och penna samt ett glas eller äggkopp och ritar ringar, i dessa skriver du a-ö. Du gör även ringar för 0-9. Anden i glaset stilen alltså, ja och nej kan du ha om du känner för det, jag har det inte. Pendeln säger nej när den pendlar runt, när den pendlar fram och tillbaka så är det ett ja.

Du kan använda ett halsband du ofta har på dig,du behöver inte köpa en dyr pendel för ändamålet. Har du ett armband och ett hängsmycke så funkar det också. Huvudsaken är att det är ditt smycke, att du är avslappnad och enbart fokuserad på frågor du har. Du håller pendeln mellan pekfingret och tummen i vänstra handen, din andliga sida. Stöd armbågen mot bordet och låt pendeln jobba,varje bokstav skriver du ner och får därigenom meddelanden.

Ibland kan det vara så att en ande hoppar in i pendeln, stavar som en kråka och är det som så att pendeln rusar över bokstäverna så kan det vara för att meddelandet är viktigt. Du kan då säga sansa dig och börja om från a.

Jag har märkt att det funkar, kontakten med min skyddsängel är viktig och suverän, han talar alltid sanning och du kan fråga pendeln om det är din skyddsängel eller guide du har kontakt med.

Det kan också slumpa sig som så att du får kontakt med andra skyddsänglar/guider du har, men som du inte kände till sedan innan. Därför kan man tjäna mycket på att använda pendeln.

Du kan göra ring och skriva din akyddsängel/guides namn i den, hålla pendeln över och se om du har kontakt med honom/henne. Det kan också vara bra att ha tomma ringar i fall du får kontakt med nya skyddsänglar/guider, skriva ner namnen i ringarna och därigenom vinna nya kontakter.

Skulle du nånsin få kontakt med en orolig liten själ som inte fått ro, fråga varför. Låt anden skriva sitt meddelande och prata av sig. Sen säger du Gå i frid genom ljuset till andra sidan. I Faderns och Sonens och Den Heliga Andens namn. Amen. Välsignelsen alltså.

Det du ska veta och använda är att du är chefen i alla kontakter du eventuellt får, blir det stökigt omkring dig och du vet att det är andar, så säg lägg av!. Du är länken, viktig för de för utan dig ingen kontakt och ofta ingen ro och jag har i alla år märkt att det jag nu har skrivit ner funkar.

Jag har vunnit många kontakter genom pendeln, lärt mig mycket och jag har starka skyddsänglar.

normal

Hur man gör

Man måste ha en pendel för det första och ett lämpligt pris är upp till 150 kr tycker jag. Man kan hitta dem i speciella occulta affärer eller på internet.
Dem kan som sagt vara i olika material t.ex mässing villket är det mest vanliga eller bergskristall är också väldigt vanligt. Det finns tunga och lätta pendlar be i disken att få testa att hålla i dem och känna vad du tycker känns bäst. Jag förredrar en lätt pendel men kanske inte du. Men nu när du har köpt en pendel så måste du komma ihåg att man pendlar med vänster hand höger hand pendlar du energier med och utför pendelhealing med.
Dess mer frågor du ställer dess mer säkrar blir svaren.
Alla pendlar passar inte just dej så var redo att köpa en ny pendel men du måste ha tålamod.
Du håller höger hand 1 decimeter under självaste pendeln
och sedan tänker du frågorna. Tacka pendeln efter du har spåt visa alltid respekt för pendeln. Du ska aldrig heller spå någon som är sjuk hur grymt det änn verkar. Spå aldrig
någon som är drogpåverkad eller så. Var ren när du spår.
Läs gärna några böcker om spådom. Jag tycker att spådomsboken är väldigt bra för dem som ska börja spå.
Där står det också hur man spår i en bunt vanliga sett.
Hoppas du kommer ha nytta av informationen.
Lycka till!

normal

Jag använder min halskedja och pendlar över tangentbordet.Innan jag börjar håller jag kedjan i mina händer blundar och frågar:Kan jag?Får jag?Tänker att ett vitt ljus omsluter mig tömmer mig på tankar och ber om att få det jag behöver veta.Min pendel roterar tydligt över de bokstäver som ingår i orden.Mitt sätt tar lång tid då jag sveper över alla bokstäver för att få fram en enda.Jag låter inte mina tankar styra men ibland hörjag ordet innan.Man kan ju också använda sig av ett A5 papper med bokstäverna på och kan på så vis ha det med sig och pendla när andan faller på.(när anden vill)