Hem

Pendelhealing Helande

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 691, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: Rowena
Denna text är importerad från /old/psi/pendel/healing.html
är en sorts Helande , Praktiserbart och Trobart

I pendelhealing använder man pendeln för att avsöka kroppens energisystem, kolla in chakrana, var de finns och hur det står till med dem.

Alias: pendelhealing

normal

I pendelhealing använder man pendeln för att avsöka kroppens energisystem, kolla in chakrana, var de finns och hur det står till med dem. Balans, obalans? Sedan så ber man sina egna läkarguider (änglar) att göra healing, på det sätt som man bestämmer. Som healer är man chef och änglarna gör det som man ber dem om. Man kan också be dem att ta över, om man skulle känna sig trött eller något. Detta fungerar bra för chakrabalansering tycker jag. Det är lätt, man kanaliserar ingen energi. Det är änglarna som gör jobbet. Det kan vara jobbigt att dra med pendeln över kroppen bara, åtminstone om det är en tung pendeln. Man kan få ont i armen efter en timma... Det går att låta änglar göra saker, samtidigt som man ger Reiki. Underbart komplement.


normal

Pendelhealing är en metod där en pendel används för att frigöra energiblockeringar eller lösa upp fysiska, psykiska eller emotionella problem och besvär. Det går också bra att sända pendelhealing på distans. Man kan även använda pendeln för att skicka healing framåt eller bakåt i tiden, till relationer eller situationer som behöver helas, känslor, djur m.m.

För kursinformation ring Karin Möller Tel: 08-704 34 35

För tidsbeställning eller frågor ring eller skriv till Eva-Lena Rosencrantz.