Hem

Håkan Lundgrens drömmar Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 943, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/lundgren_h.html
är Dröm

Håkan Lundgren hade en natt två konstiga drömmar...

Alias: drömhistorier från håkan lundgren och håkan lundgrens drömmar

normal

Datum: 91-11-04 0.46

Jag hade i Natt två konstiga drömmar, någon som kan tyda dem.

Den första var att jag och några kompisar satt i min gillestuga och drack te och hade allmänt trevligt, men så skulle en gå på toaletten och försvann spårlöst och så hände samma sak med en till. Då kom vi till insikt med att det fanns kannebaler på toaletten som åt upp dem. Sedan var det inte mkt mer bara att vi försökte leta rätt på en annan toalett och en annan väg ut.

När jag talade med en av kompisarna idag som var meed i drömmen berättade hon att en kompis bitit henne när de bråkat. Något samband, sanndröm ??

Nåja, den andra drömmen skulle vi utforska ett vrak. Lite förberedelse, minns inte allt, men så dök vi ned , stannade vid 10 meter och var där ett par minuter. Sedan ned till 30-35 meter, då börjar en kille vråla att det är livsfarligt, man kan inte dyka så här djupt med vanlig utrustning, då har han en djupmätare som mäter i fot istället för meter. Nåja, vi lugnar honom, så hänger vi oss i en ring över vraket, plötsligt känner jag att min luft börjar ta slutförsöker hitta en knapp att vrida på en reservtank men hittar ingen, samma sak har tydligen hänt de andra, för de sliter av sig sina masker och börjar andas vanligt på 30 meters djup, jag gör samma sak och märker till min förvåning att det fungerar, jag frågar varför, men de andra bara säger att det är hemligt. Nåja, jag beger mig upp för att hämta något, verktyg eller så, men när jag skall dyka ned igen är all min utrustning borta, irrar omkring ett tag med hittar den inte, frågar alla letar överallt, men den är borta. Sedan vaknade jag.