Hem

Hur man ser bra utan glasögon Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 390419, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Syn
Av Dr Robert-Michael Kaplan

En bok som handlar om hur du själv kan förbättra din syn.

Alias: hur man ser bra utan glasögon

normal

Bokens baksida

Du kan förbättra din syn genom att utföra speciella övningar, genom rätt mat och till och med genom att ändra dina tankemönster. Detta säger dr Robert-Michael Kaplan, som är en internationellt känd auktoritet på synträningens område och författare till Hur man ser bra utan glasögon.
Men istället för att slänga dina glasögon eller kontaktlinser ska du använda dom för att göra din syn bättre på ungefär samma sätt som du använder dig av tyngdlyftningsvikter och tennisracketar för att hålla din kropp i form.
Din ögonläkares kunskaper nyttjar du bäst om du gör honom eller henne till din lärare och stödperson.

Hur man ser bra utan glasögon hjälper dig att
*klara av ditt arbete bättre
*njuta mer av din fritid
*lära dig särskilda självhelande metoder för ögonvård, som lindrar eller läker glaukom (grön starr), katarakter (grå och svart starr), irisinflammation, makulär degeneration, näthinneavlossning och huvudvärk.
*göra dina barns syn bättre

Dr Robert-Michael Kaplan är en internatinellt känd expert på synträning. Han är doktor i optometri och har fått en fil.mag. i pedagogik. Han har publicerat fler än 25 artiklar i vetenskapliga tidskrifter. Dr Kaplan har forskat och upprätthållit professurer vid Univerity of Houston samt Pacific University. Han har sin synträningsklinik nära Vancouver i Kanada och förestår där sitt Inn-Sight Centre for Wellness and Vision.