Hem

Jesper Lindströms dröm Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 942, v3 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/lindstroem_j.html
är Dröm

Jesper Lindström drömmer fortsättningen på sin dröm natten efter.

Alias: drömhistorier från jesper lindström och jesper lindströms dröm

normal

Det hela började med en underlig dröm i min förra lägenhet, då jag plötlsigt blev väckt av ett ljud i lägenheten. Jag gick upp för att kolla vad som var orsaken, och kom ut i hallen och såg att garderoberna var ersatta med en lång, lång korridor med ett fällgaller.

Korridoren såg ut som vilket bygge som helst udner konstruktion, med betong, damm, armeringsjärn, isolering, masonit och allt som hör till. Alla avloppsrör och ventilationstrummor var dock färdigmonterade (vilket är underligt, för det brukar de inte vara i det stadiet. En sak som jag funderat på lite nu i efterhand.)

Jag vandrade in i korridoren. Fällgallret slog ner bakom mej. Jag hittade lite kläder som jag satte på mej och vandrade vidare. Hela tiden medveten, och jag VISSTE att det här var helt OMÖJLIGT.

Jag kom fram till ett podium med en tavla. När jag klivit upp för att dra av skynket som täckte tavlan, såg jag mej omringad av några svartklädda personer med järnrör och kedjor i händerna. Jag hoppade ner och sprange mot en trapp jag tidigare sett. Jag sprang upp, beväpnade mej med ett järnrör och lurade bort dem på övervåningen. Sedan sprang jag ner igen. Fällgallret var uppe, så jag slängde järnröret, och sprang och gömde mej i sängen, samt somnade på en gång.

Senare vaknade jag upp igen. Helt övertygad om att drömmen var sann" sas.

Nu kanske inte det här är en så väldigt märklig dröm, men kvällen efter drömde jag en fortsättning på drömmen.

Detta har hänt massor med gånger. Fortsättningsdrömmar är väldigt vanligt förekommande för mej.