Hem

Jonas Öbergs drömmar Dröm

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 947, v3 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/droem/skildring/oeberg_j.html
är Dröm

Två drömhistorier från Jonas Öberg

Alias: drömhistorier från jonas öberg, jonas öberg och jonas öbergs drömmar

normal

Datum : 94-04-13 17:34:48

I går(förrgår? :) försökte jag mig på en sak jag har försökt många gånger tidigare, dvs att koncentrera sig innan jag somnar att jag vill komma ihåg drömmarna.

Tidigare har det inte fungerar men igår vaknade jag hela två gånger mitt i natten mitt i en dröm. Det var inga mardrömar av något slag utan helt vanliga drömmar och jag somnade om utan problem efter att jag hade dikterat in allt på band. Jag hade dock för mig att jag vaknade en tredje gång också och dikterade in det men när jag lyssnade på bandet på morgonen så fanns det bara två inspelningar så jag antar att jag drömmde att jag spelade in det en tredje gång :-)

Precis innan jag somnade så hade jag sett Möte Med Det OkändaTV3 där dom precis i slutet av programmet frågar en i studion hur man ska komma ihåg drömmar och hon säger bl.a. att man ska koncentrera sig på det innan man somnar.

Men som sagt, har aldrig lyckats med det förut. Kan det ha något med mitt TV tittande att göra?


normal

Datum : 94-04-17 12:51:06

Bara lite info, i en av de drömmar jag skrev om för ett tag sen så skulle jag köpa något till datorn och tittade efter i plånboken hur mycket pengar jag hade, jag rotade runt lite i plånboken och hittade i ett gömt fack 400:- som jag inte visste att jag hade. (I drömmen altså). När jag vaknade kollade jag naturligtvis i plånboken men inga pengar där inte (synd... :-)

Iaf, det var inte mer med det förens jag idag fick syn på ett bra moderkort och en processor i en annons som jag tänkte köpa. Jag visste att jag hade 2000:- till mitt förfogande och det skulle kosta 1900:- så jag ringde med en gång och fick köpa kortet och processorn.

Kollade sen över min budget lite nogrannare och förde in dom transaktioner jag hade gjort den senaste tiden på Automatkortet, när jag plättsligt kom och tänka på: Vad har hänt med mitt Bankkonto som jag brukade använda innan jag fick Automatkortet?

När jag fick automatkortet i Januari så la jag bara undan bankboken och struntade i det hela tydligen. Jag letade fram bankboken som låg i en låda i sovrummet. Sissta transaktionen var gjord 931220 då jag hade satt in 400:-! (Vilket gjorde en behållning på 406:55 :-)

Gissa vem som vart glatt överaskad!