Hem

Meditationshandboken Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 158932, v4 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Meditation
Publicerad år 1992
ISBN 91-37-10566-3
sidantal 130
Av Joan Goldstein och Manuela Soares
Publicerad av Forum

En handbok i meditation.

Alias: meditationshandboken

normal

Bokens baksida

MEDITATION ÄR NYCKELN TILL DEN INRE KRAFTEN OCH GLÄDJEN

Många av oss lever ett alltför hektiskt liv. Vi inbillar oss att vi måste hinna med så mycket, och följden blir att vi hela tiden känner oss jäktade och under tidspress. Här finns hjälpen att komma ur denna onda cirkel: meditation.


Att meditera innebär att tyngdpunkten förskjuts från den yttre världen till den inre. Detta har under århundraden praktiserats som en väg till en lyckligare och sundare tillvaro.
Meditationshandboken är en enkel och användbar bok för alla som vill lära sig meidtera på egen hand. Först ges en ordentlig genomgång av meditationen grunder. Det gäller att bli medveten om sig själv, sina önskningar och sina inre starka resurser coh att sedan utnyttja dessa inneboende möjligheter till att må bättre fysiskt och psykiskt.
Steg för steg och med praktiska övningar invigs i de olika faserna i konsten att meditera. Vi får lära oss allt från lämplig tid för meditation till kroppsställning och andning.
Genom att följa det detajerade fyraveckorsprogrammet är vi inne i processen mot lugn, inre frid och allmänt välbefinnande.