Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


Paranormal Sweden ( 1997-05-12 - ) Företag

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 144554, v2 - Status: befäst.
Försteredaktör: Jonas
är Företag
Start 1997-05-12
ägs av Jonas Liljegren

Adress:
Telefon:
070-670 85 68

Den juridiska personen bakom Paranormal.se. Detta är för närvarande Jonas Liljegren.

Alias: paranormal sweden

Detta är uppslagsordet för Paranormal Sweden. Paranormal.se representerar inte denna grupp / Företag.

normal

Utgifter

Jag har hittills inte tagit betalt för något med anknytning till webbplatsen. All inkomst har kommit från att jag också är anställd på RIT. Den enskilda firman Paranormal Sweden har inte haft några inkomster eller utgifter. Alla utgifter för server och domännamn har jag tagit som privatperson.

Nu känns tiden rätt att ta nästa steg och satsa fullt ut på arbetet med webbplatsen. Jag har minskat mina levnadskostnader och skaffat mig en liten buffert på 100.000 kr.

Som egen företagare behöver jag själv bekosta försäkringar, löpande kostnader för inköp och uppgraderingar, skatter, med mera. Därtill kommer mat, husrum och övriga levnadskostnader. Jag vet inte hur mycket jag kommer att behöva. Men kanske kommer jag behöva så mycket som 10.000 kr per månad för att täcka alla skatter och kostnader och få pengar över till lite mat.

Intäkter

Jag vill inte börja ta betalt för innehållet på webbplatsen. Allt material ska fortsätta att vara fritt tillgängligt. Medlem ska du kunna bli utan att det ska kosta något.

Jag vill inte ha reklambanners. Sådana saker som blinkar och hoppar upp och bara irriterar. Sådana vill jag inte ha. Varje sida ska behandla var sin sak. Inget ovidkommande ska störa upplevelsen.

Här är det jag hoppas ska ge en inkomst:

1. Ekonomiskt bidrag från besökare som uppskattar innehållet
2. Ekonomiskt bidrag från organisation
3. Provision på försäljning av produkter
4. Frilansjobb. Jag kommer att kunna ta på mig konsultuppdrag där jag använder tekniken från webbplatsen för kundens egna webbplatser. Allt från isolerade jobb till att bygga upp, underhålla och vidareutveckla en webbplats på samma server som Paranormal.se. Det skulle kunna röra sig om en egen ingång till samma uppslagsverk, med egen domän och eget utseende. Eller ett separat system, men med samma funktioner.

Under den första tiden kommer jag arbeta med själva övergången till att bli fristående och med alla de funktioner som försenats länge nog redan. Jag planerar därför att arbeta upp dessa inkomstkällor i nummerordning. Börja med att ta emot bidrag och senare skapa system för förmedling av produktköp, samt anpassningar av systemet för andra företag och organisationer.

normal

Kontaktuppgifter

För kontaktuppgifter, med mera, se sidan om gåvor till Paranormal.se.