Hem

Prenumeration på Paranormal.se Produkt, Ekonomiskt bidrag från besökare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 422154, v3 - Status: befäst.
Försteredaktör: Jonas
är Produkt och Ekonomiskt bidrag från besökare

Prenumeration på Paranormal.se är frivilligt. Gåvans storlek och prenumerationens längd är också fritt valbar.

Alias: stödmedlemskap i paranormal.se och stödprenumeration på paranormal.se

befäst

Betala via webben direkt

Använd denna sida: http://paranormal.se/member/payment/

normal

Det kostar inget att bli medlem på Paranormal.se. Som du vet behöver du inte ens vara medlem för att komma åt uppslagsverkets innehåll. Men medlemskap ger dig vissa fördelar.

Paranormal Sweden är beroende av gåvor för att fortsätta driva och utveckla webbplatsen. Vi hoppas att du som finner värde i webbplatsen också vill ge något tillbaka.

Även gåvor på en krona är till hjälp. Många besökare kan tillsammans bidra med tillräckligt för att hålla webbplatsen vid liv.

Ett sätt att stödja webbplatsen är genom stödmedlemskap eller stödprenumeration. Du väljer att betala för exempelvis en månad eller ett år i taget. När perioden är slut får du frågan om du vill förlänga prenumerationen ytterligare period.

Periodens längd och antal kronor per period är helt frivilligt. Men vi föreslår ett belopp som motsvarar vad du skulle betala till en idéell förening du är med i. Förslagsvis ca 200 kr/år eller 20 kr/månad.

Frågor och svar

Vad får jag för pengarna?

Det här är en stödprenumeration. Du får inte några extra förmåner på webbplatsen. Om du vill, berättar vi för andra besökare att du stödjer webbplatsen ekonomiskt. Ett hedersomnämnande.

Men för att ändå ge något mer konkret har jag minskat gränsvärdena i nivåsystemet för de som någon gång varit en stödprenumerant. Det gör att du lättare/snabbare når en högre medlemsnivå, vilket i sin tur ger vissa förmåner. (Men du kan inte köpa dig till en högre nivå. 1 kr eller 10000 kr gör ingen skillnad och du måste ändå svara på frågor om dina intressen, etc, som alla andra.)

Vart går pengarna?

Paranormal Sweden är ett enmansföretag. Jag står ensam för alla utgifter, och har gjort så sedan starten 1995. Min förhoppning är att kunna arbeta heltid med Paranormal.se. Inkomster och utgifter kommer att redovisas öppet. En viss del kommer att användas för att betala väktarna för deras jobb.