Hem

Pekare Slagruta

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 272, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: HexDoktor
Denna text är importerad från /old/psi/pekare.html
är Praktiserbart och Slagruta

Är ungefär som slagrutan fast man håller en pekare i var hand.

Alias: pekare

normal

Pilarna i bilderna visar var man skall hålla.

Är ungefär som slagrutan fast man håller en pekare i var hand. Dessa kommer att ge ett utslag genom att pekarna går imot varander eller i frånvarnade.


normal

Jag har själv gått med pekare ganska mycket och tycker att det är ett utmärkt sett att få reda på saker när man själv inte vet. Jag har också två andra kompisar som går med pekare och jag har därför sett att vi alla gör på något sett olikt den andra. Det mesta är lika men lite skilljer det sig. Men det fungerar jättebra för alla så man kan nog inte säga att någon av oss gör fel.

Grunderna:
1. När pekarna går utåt betyder det ja
2. När pekarna går inåt betyder det nej
3. När pekarna snurrar runt har dom hittat nått

Det är väl det jag och mina kompisar tycker är grunderna.Ett tips om man tappat bort något är att låta pinnarna leda en till saken. (hjälpte en kompis som tappat bort sin ring tex. jag visste inte vart den fanns och inte hon heller, men pekarna visade oss och vi hittade den.) Sedan finns det också en massa annat man kan göra och inte göra. Tex så vill vissa fråga pekarna om lov innan man börjar använda dom, men mina kompisar brukar hoppa över det. Jag tycker att det går mycket bättre då man frågat före. En annan sak jag tycker man ska göra är att tacka när dom svarar, och låta bli att fråga något mer om dom inte vill svara på en fråga. Fråga hellre något annat då.

lycka till med era pekare!