Hem

Honza von Böhmen

Ändra sidan Detaljer
Medlem 22753, nivå 11, ämne 467473, v12
Kallar sig HexDoktor
Han är 70 år
Kontakt Hemsida, E-post, ICQ , MSN
Uppdaterad 2004-09-08

är Medborgare i Paranormal.se

http://www.hexdoctor.vpsite.se; /hexdoctor; hexdoktor på facebook(Honza af Bohemia), se även http://mediallivscoach.malmo.nrespons.se/, www.mediallivscoach.n.nu

Presentation

Jag gör följande kontroller/åtgärder på det fysiska-, psykiska-/mentala- och mediala planet
(kortare sammanfattning):
*Hittar obalanser i alla typer av kroppar (sjukdomar, skador, brister, allmän hälsotillstånd)
*Hittar även gamla skador (även karmatiska)
*Kollar sakernas farligheter (dåliga vibbar, gift, mediciner, stenar/fettischer/motsvarande)
*Gör effektiva psykoanalyser (oberoende av ras, utbildning mm.)
*Hjälper till med lösningar till det flesta problemen som stör individen, oberoende av ämnet
*Min träffsäkerhet ligger mellan 80%-100% vid personligt möte, 60%-95% på distans (max 20.000km)
*Jag reparerar det mesta, som andra (läkare, healers, terapeuter, spiritualister mm) har skadat
*Att förutspå t.ex. väder ett år framåt är inget problem (tester uppvisar 75%rätt),
tre månaders tester uppvisar 95% exakthet
*Upphäver förbannelser oberoende av tiden mm.

Kolla görna: http://www.hexdoctor.vpsite.se/default.html

HexDoktor, ja, det är det namnet jag arbetar under. Förklaringen till namnet HexDoktor är inte så enkel, då namnet som sådan täcker många aspekter i mitt arbete. Jag kan ställa alla förekommande diagnoser, som normalt kan göras med jättedyra instrument så som röntgenapparater. I mitt verksamhetsfält som healer använder jag pendeln. Pendeln använder jag för alla förekommande uppgifter och då tänker jag även på de människor som inte tror på hokus-pokus osv., dvs. det som inte syns eller kan mätas existerar inte i deras värld.-:)Denna värld som är tillfälligtvis förhärskande, grundar sin makt mestadels på kunskap om accumulerade misstag under det senaste 250 åren. Många av maktsfärens elit tillhör denna grupp som inte erkänner något annat än DERAS tolkningssätt och som exempel kan vi nämna många olika läkare, forskare, politiker osv.... Jag anser att det är dags att skapa en PARADIGM i vår globala tänkande, genom att lära sig att acceptera även saker som inte syns.
Jag jobbar på två olika sätt och med två olika syfte. Den ena av de två sätt jag jobbar på är närhet Det jag anser är viktigast då det gäller mina behandlingar, det är att jag alltid ordnar så att individens/ motsvarande energikropp kommer i perfekt balans, givetvis lite beroende på omständigheterna (ex. ålder). Det som kommer absolut närmast mina tekniker är Quantum Xeroid Consciousness Interface (QXCI), ett sätt att arbeta innom KVANTBIOLOGI.Kvanta är små energiladdningar. Detta tillhör dock den modernaste fysiken (givetvis glömmer jag inte nämna nanorör)och jag vet att Nobelpriset kommer tvunget att ges till grundaren av QXCI-tekniken. Framtiden är här, det är bara att öppna våra sinnen...till kunden och det andra sättet är jobbet på distans (just nu testar jag avstånden från 700km-8000km).
Det andra syftet är att kunden blir så frisk som dennes kropp tillåter och det andra syftet är att göra detta sättet att heala känt för vetenskapen. Hitintills har det dock inte varit ngn typ-läkare som vill ställa upp i test med mig. Jag testar mig gärna mot vilken typ av läkare/motsvarande som helst. När jag jobbar som healer så tar jag hänsyn till själen och kroppen, vilket innebär att jag har rådgivning inom den materiella och andliga sfären. Många människor hittar mig dock lite sent, dvs. när andra har misslyckats med behandlingarn(typ:vanliga läkare, tandläkare, psykologer, optiker, medicinare, kiropraktiker, Reiki Masters, massörer, akupunktörer, akupressure-utövare och andra som jobbar med bl.a. naturmedicin. Jag behandlar även skador och förbannelser orsakade av voodoo eller motsvarande. Jag behandlar allt organiskt/oorganisk. Förmågan att mäta/ladda olika energityper och laddningar hos saker har jag praktiserat mycket länge. Behandlingsmetoden jag använder mest är närmast något som kallas för radiestesi och även frekvensterapi. Utöver detta så använder jag sunt förnuft och medial psykologi. Fysiska skador (blockeringar)som jag tycker är svårast att behandla är olika typer av hudskador, exempelvis psoriasis. Denna typ av av energiblockering kräver flera behandlingar än vad jag brukar ge annars dvs. bara en behandling brukar räcka i cca 80% av möten, 15% kräver upp till 3 behandlingar och resterande 5% är de svåra, dvs. behandlingarna är direkt beroende på individens förutsättningar (exempelvis förgiftningar av medicin, genetiska skador, totalt utslagna inre organ, ålder i viss mån osv.). Ingenting är hopplöst, dettar bara längre tid att fixa. MEN det finns vissa typer av blockeringar så som gula fläcken (ögonen) som jag har svårigheter att klara av att märkbart förbättra funktionen. Gula fläcken är betydligt svårare än grå starr att handskas med. Som sagt, ingen är perfekt, men man kan alltid försöka göra sitt bästa.

normal

HexDoktor...hm..doktor vet i princip alla vad det är och vad det innebär. Hex..ja, det flesta känner till pentagram, pentagon osv. I bl.a. kemin förekommer det mono, di, tri, tetra, penta, HEXA, septa, okta, nova?, deci. Hexa står alltså för bl.a. sex (6). Kombinationen Hex-Doktor har då följande innebörd: 6 olika doktors förmågor...primära förmågor har samband med totala hälsan inkluderande hela kroppen, psyket och själen. Detta gäller alla levande organismer (fr. människor, djur, växter samt det som öga kan inte se, ss bakterier, parasiter och virus) och utöver dessa undersökningar/behandlingar hjälper jag med relations kommunikation (till denna kategori tillhör exepelvis sex i alla former). Inre / yttre organ kan kollas och behandlas, jordstrålning (magnetisk,radioaktivitet mm. Curry-linjer, Hartmann-linjer) samt mediciner, förbannelser, stenar, antikviteter, smycket mm. kan laddas om, eller bara mätas och allt detta kan göras även på distans (oberoende

normal

Se mig på Malmö lokal tv

SE=>http://www.kanallokal.se/webb-tv/skanedirekt
Läs om mig i tidningen: se www.malmo.se/si-tidningen
eller läs artikel i pdf format: http://www.malmo.se/download/18.2c0511de10ef527792780009127/nr5%2C+2006+l%C3%A5g.pdf

Hexdoctor på TV

Du kan se mig också på kanallokal: >> 12 min http://www.kanallokal.se/webb-tv/skanedirekt/2008-04-21


normal

Hexdoctor

HexDoctor & what he work with

Find allmost any sickness/dissorder/ in any living body & balance it due bioenergy
Carmaproblems? Is not a problem for me to check it out
Chacraproblems? Is not a problem for me to load energy to right level
Need a psychologyprofile ? I need a photo (95% safe) or whole name (75%safe+ ev. phonecall)
Do you have 6th sence? I'll check it for you
Have a questions about your boss/company? I can check it out
I work mostly with REAL names, thou I don't like some funny testing of my gifts

normal

http://www.hexdoctor.vpsite.se/default.html

normal

WORKSHOP FÖR ÖKAD FRIGÖRELSE, DJUPAVSLAPPNING OCH MEDVETENHET
kursledare AVATARERNA
(Torun + Honza)
KURSTILLFÄLLEN VÅREN 2010
SÖNDAG 28/2; 28/3; 2/5; 30/5
TID: 10 -17 PLATS: MÖLLEVÅNGEN I MALMÖ,närmare info vid anmälan
PAKETPRIS: 500:- Sek betalas vid kurstillfället
KURSINNEHÅLL: samtal i cirkelform, individuell reading av Honza,
intuitiv massage, frigörande andning, frigörande sång...ingår även soppa, bröd, te och frukt
ANMÄLAN och FRÅGOR
Honza. 0736-126 214; honzaafbohemia@myway.com

Obs! begränsad antal platser

normal

Mediallivscoach

Jag jobbar numera som medial livscoach; se http://mediallivscoach.malmo.nrespons.se/
mobil:0734-307 753

normal

har gift mig och ändrat mitt namn till Jan Leopold Franzén och bor numera på Gotland