Hem

Själsfränder Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 422003, v2 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Själsfrände
Publicerad år 2000
ISBN 91 77 11 291 1
Av Rita Rogers
Publicerad av Egmont Richter

En andlig guide i konsten att finna den sanna kärleken.

Alias: soulmates

normal

Bokens baksida

Många av Rita Rogers klienter uppsöker henne inte för att få kontakt med andra sidan utan av en mycket mer närliggande anledning: De vill veta vem som är livskamraten de drömt om. När och var kommer de att
träffas? Kommer de verkligen att leva lyckliga i all framtid?

Rita anser att vi alla är förutbestämda att leva tillsammans med en speciell person, vår själsfrände. Mellan själsfränder finns ett andligt och känslomässigt band som överträffar allt. Din själsfrände blir kanske din livspartner. Kanske hjälper han eller hon dig att finna en särskild vän tills tiden är inne för att ni ska mötas. Kanske är han eller hon rent av någon du inte träffar i detta liv men som ändå hjälper dig att möta kärleken.

Boken riktar sig inte enbart till dem som söker den sanna kärleken utan även till dem som funnit den men som av någon anledning behöver hjälp, till dem som har träffat sin kärlekspartner men som inte har förstått det, till dem som tvingas leva skilda från sin sanna kärlek och till dem vars käraste har gått bort. Med hjälp av sanna berättelser avslöjar Rita en värld av kärlek var existens du inte anade.