Hem

Göran

Ändra sidan Detaljer
Medlem 70384, nivå 6, ämne 721549, v1
Kallar sig Bovikaren
Han är 68 år och bor i GÄVLE
Kontakt E-post
Uppdaterad 2009-08-28

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag ser ibland Något som rör sig på en vägg i mitt sovrum, samtidigt som en Människa ställer sig vid min Fotända av sängen. Jag ser endast konturerna av denne. Denne säger inget, utan står med båda armarna i kors, helt stilla.
En God vän till mej, som var en del av Gävles HistorieBerättare. Han avled för 6 år sedan. Han själv vaknade en natt, han bodde med sin fru i den Västra Flygeln Gefle Slott. En Natt blev han väckt av en ung kvinna, som i sin tur saDE ATT HON BOTT PÅ SLOTTET I EN ANNAN TID. OCH HON VILLE ATT HAN SKULLE MÅLA AV HENNE OCH SINA 2 SYSTRAR. pÅ MORGONEN EFTER, BÖRJADE HAN SITT ARBETE MED MÅLNINGEN.
Efter detta blev färdigt, Gav han den Målningen som Gåva till en Person på Själva Slottet. Jag kom över denna på En Loppis, och hur den hamnade där, Förtäljer tyvärr en Historien.
Veckan innan jag Upplevde Gestalten i mitt Sovrum. vaknade jag ungefär samma tid 04.30. Damerna i Tavlan rörde sig, men de vände aldrig sig om, så jag såg ej deras ansikten. Och så är det Alltid, jag ser, men Aldrig ansiktet.

Alltid då jag Ser dem, Visar de Aldrig sina Ansikten.
Hemma i min Bostad i Gävle, han jag en Äldre man som kommer då och då. Han visar sig, men gör inget för att försöka få Uppmärksamhet,. Jag har från ett Medie här i Gävle. Fått Instruktoiner hur jag ska Förfaras, bara för att Denne Man ska Hitta Ljuset.
Gå tillbaka Där du kommer ifrån. Du är Död, Gå i frid
Tydligen ville han själv inte Gå Över till den sidan. Så han Finns kvar hos mej.
Allt jag skriver är helst Sannerligt.. Jag ser Ljuset utanför mitt fönster, antar att det är " Sökare