Hem

Christoffer

Ändra sidan Detaljer
Medlem 55687, nivå 6, ämne 599728, v4
Kallar sig Dottio
Han är 41 år och bor i VÄRNAMO
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-09-20

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #torget (halfop) , #OP (op) och #Paranormalt (halfop)

Christoffer, 22år vill vara sexig men funkar inte

Presentation

Dottiofoto
Fotografi av Dottio

Min upptäcksfärd in i det andliga liv jag nu lever präglades mest i början av existentiell ångest och depression. Kanske var de från de gammla liv jag levde som fick mig att börja tänka och se i nya banor.

Idag har jag kommit mycket längre i min personliga och andliga utveckling och har lärt mig att saker och ting är som dem är. Men att man kanske inte alltid ser rätt på det som verkligen är.

Jag har mycket stort intresse av döden och kontakt med andra dimensioner. Jag gick kurs i medium utbildning vilket förändrade hela min världs bild. Jag vet att jag har mycket att arbeta med, både med mig själv och med saker och ting i min närvaro.

Men under tidens gång önskar jag att jag kan få glädjas av de nya erfarenheter jag tar del av samt att kunna glädja och hjälpa mina medmänniskor.

normal

Jag vet inte när jag första gången kom i kontakt med de så kallade övernaturliga. Kanske var de när jag var 5 år och lekte i sandlådan eller så kanske de var den dagen jag föddes. Jag vet inte exakt när men mitt intresse för de övernaturliga kom efter många år av förnekelse att de faktiskt finns något mer, något större än vad jag till en början ens skulle kunna ana.