Hem

Paranormal.se

Uppslagsverk för paranormala fenomen


Eddie Piller Person, Webbsida
Gå till webbsidan

http://paranormal.se/person/piller_e.html

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1576, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/person/piller_e.html
är Person och Webbsida
Representerar webbsidan http://paranormal.se/person/piller_e.html

Alias: eddie piller

Denna sida är en referens till http://paranormal.se/person/piller_e.html. Paranormal.se står inte bakom webbsidan.

Följ länken för att gå till webbsidan:

http://paranormal.se/person/piller_e.html

Se arkivet hos WayBack Machine för denna webbplats

normal

Email: eddiepiller@hotmail.com

Jag är född 1963 i Malmö och bor kvar - stötte på det här med fenomen på Kockums när jag läste en tidning som hade en följetong om paranormala fenomen. Jag fastnade och allra mest förunderligt tyckte jag det var när det handlade om en man som hade dykt upp ifrån ingenstans.

Han var klädd i 1700-tals kläder och var förvirrad. Vittnen hade sett honom dyka upp mitt i trafiken ur tomma intet, Alltså hade han troligtvis färdats genom en annan dimension eller tidstunnel.

Jag började läsa böcker som handlade om allt som har med det ockulta att göra. Går ibland på föreläsningar som handlar om oförklariga fenomen Det finns en ufo förening som heter Interplanetarium som brukar ha fantastiska föredragshållare.
Ufoföreningen har öppet Fredagar kl 19.00 på Klaragatan.
Jobbar för tillfället som väktare och läser distanskurser på kvällar.

Är man nyfiken så har man att göra - jag tycker om det mesta i musikväg litteratur och ser gärna på film. I skrivande stund sitter jag framför en dator som har börjat konkurera med Tv:n .Datorn kan användas till så mycket.

När man sammanfattatar måste man försöka fånga essensen eller kärnpunkten i ämnet så att man snabbt kan få sig en uppfattning och det är det som är en del av IT informationstekniken.

Vi som läser dessa sidor har något gemensamt, vi ryggar inte för den ofattbara verkligheten utan försöker att förstå den. Tack och hör gärna av er till min postadress eddiepiller@hotmail.com